20 °C Budapest
Ezért nem hiányozhat egyetlőn nő ruhatárából sem a fehér ing

Ezért nem hiányozhat egyetlőn nő ruhatárából sem a fehér ing

2022. július 31. 12:02

Decens karcsúsított, oversized, ujjatlan, hosszított fazon, átlapolós, a variációk száma végtelen. Nincs olyan magára valamit is adó stílusos nő, de férfi sem, akinek ne lenne a gardróbjában 1-2 klasszikus fehér ing. Kétségtelen tény, hogy a ruhatárunk alapdarabja, ami gyakorlatilag egészen kisiskolás korunk óta kísér minket ilyen vagy olyan formában.

A jólöltözöttség hatását adó darab többféle stílusban viselhető, az egészen nőies, kislányos megjelenéstől, a decens, masculin szettig, mindet össze tudunk állítani a segítségével. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy minden alkalomra tudjuk viselni, az egészen hétköznapi szituációkban ugyanúgy helyt áll , mint az üzleti tárgyalásokon, rendezvényeken. Érdekes azonban, hogy amikor shoppingolni indulunk, a legritkább alkalmakkor veszünk fehér inget, mégis van a gardróbunkban.

Szezononként más-más fazont kiáltanak ki a legtrendibbnek, de soha nem megy ki a divatból igazából egyik szabásvonal sem. Mostanában az oversized, túlméretezett, férfi ingre hajazó darabok a nyerők, elég csak a fashion bloggerek instáját átpörgetni, láthatjuk, hogy a szezon egyik legmenőbb darabja. Viselhetjük leggingsel, farmerral, de még shorttal, vagy ceruza szoknyával is.

Nagy előnye, hogy mintás darabokkal kombinálva kicsit levesz azok vibrálásából, és ezáltal szofisztikálttá teszi a bohó megjelenést is. Arcunk közelében viselve ad egy fiatalos üdeséget, hisz a fehér fényvisszaverő képessége ad segítséget abban, hogy fiatalosabbnak, frissebbnek mutassa viselőjét. Pasztell színekkel kifinomult, törékeny hatást kölcsönöz, colorblocking stílusban pedig több élénk színblokk között kiegyensúlyoz.

Van azonban pár kritérium aminek mindenképpen meg kell felelnie a viselni kívánt fehér blúznak:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  1. Színtipusunknak megfelően legyen hófehér, vagy törtfehér, de semiképpen ne legyen kopott, beszürkült.
  2. Mindig ropogós, frissen vasalt legyen.Ápolatlan, slendrián hatást kelt, ha gyűrötten viseljük.
  3. Testszínű alsóneműt, melltartót viseljünk alatta, tartózkodjunk a csipkés, színes változatoktól, hiszen azok átütnek az ing anyagán.

Divatikonok, akik előszeretettel viselnek nyilvános megjelenéseken fehér blúzt

Audres Hepburn akit kislányos,de mégis elegáns bája tett feledhetetlenné, előszeretettel viselt fehér inget, de az olyan szexszimbólumok ruhatárából sem hiányozhat ott, mint Marilyn Monroe, vagy Sophia Loren, vagy Sharon Stone. A Dirty Dancingben Jennifer Grey is abban csábitgatja Patrik Swayzet az ikonikus jelenetben. Napjaink leghíresebb divat ikonja Victoria Beckham ruhatárából sem hiányzik a klasszikus darab, de a felsorolás nem lenne teljes, ha kimaradna Diane Keaton, vagy Meghan Markle.

Egy jó minőségű darabba tehát érdemes beruházni, hiszen nem hatnak viselésére az aktuális trend változások, és a stílusos megjelenésünk garantált lesz benne.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem