12 °C Budapest
Kiderült az igazság: ebből él valójában a legendás boxoló, Erdei Zsolt

Kiderült az igazság: ebből él valójában a legendás boxoló, Erdei Zsolt

2022. április 26. 14:01

Kiderült, miből él a legendás magyar boxoló, aki most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott pénzügyeiről. Erdei Zsolt arról beszélt, hogy az edzősködésben nincs pénz, de korábban okosan tartalékolt.

Hajdú Péter ottalvós műsorának ezúttal a legendás boxoló, Erdei Zsolt volt a vendége, aki arról is beszélt, hogy jelenleg miből él. Az edzősködésben nincs pénz - jelentette ki a legendás boxoló, aki jelenleg tartalékokból él.

Próbálkozott saját vállalkozásként box sulival is, de mint mondta, abból nem lehet megélni. A TikTok videó részletéből kiderül, hogy bizony az edzősködés nem jár akkora fizetéssel.

Azt azért csinálom, mert szeretem. Annak nincs köze ahhoz, hogy én pénzt keresek. Edzőként van egy havi fizetésem,az edzői tevékenységemért, de attól nem megyek a falnak, csak ott van 3 gyerek, nagy ház, két autó.

- mondta a sportoló, aki elárulta azt is, hogy voltak jó évei 2010 előtt, felesége nem dolgozik, így a takarékokból, valamint egyéb bevételekből élnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

@takacsbeni17

♬ eredeti hang - beni

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?