25 °C Budapest
Young woman holding valentine day gift box

Nincs még minden veszve: itt vannak az utolsó pillanatos ajándékok Valentin-napra

2022. február 14. 18:02

Bár a szerelmesek napját egyre inkább ünnepeljük hazánkban is, a tél végi fáradtság idején könnyen előfordulhat, hogy éppen most jöttél rá: ma van Valentin-nap. A Google segítségül összegyűjtött néhány tippet az utolsó előtti pillanatra, hogy meglephesd azt, akit szeretsz.

Már az előző héten elkezdődött a készülődés a Valentin-napra és ahogy mindig, idén is megugrottak az év legromantikusabb napjához kapcsolódó keresések a Google Keresőben. Az adatokból az is kiderül, hogy a tavalyi évhez hasonlóan az előző 7 nap legnépszerűbb, Magyarországról indított Valentin-nappal kapcsolatos keresései között az ajándék vezetett, de sokan filmötleteket, szálláshelyet, étterem javaslatokat kerestek - mindenki a szeretteire gondolva böngészi a keresőt.

A keresési trendek jól rámutatnak, sokak készülnek jóval előre a napra, amikor a szerelmet ünnepeljük, azonban annak, aki mégis elfelejtette volna, a cég néhány tippet állított össze az utolsó pillanatra. A Google Arts & Culture különleges összeállítást készített Valentin-napra, amelynek hála egy szórakoztató és tanulságos online kiállításon keresztül vehettek leckéket közösen a szerelemről, a Street View segítségével pedig virtuális utazáson vehettek részt a világ olyan romantikus helyeire, mint az Eiffel-torony, a Taj Mahal vagy a Sóhajok hídja. A másik kiállításában sorra vehetitek a művészettörténelem leghíresebb csókjait, vagy akár azt is végigkövethetitek, hogyan változott a Valentin-napi üdvözlőkártyák története.

Ha pedig üdvözlőkártyák, a kiállítás jó inspiráció lehet egy saját digitális kártya elkészítéséhez a Google Slides-ban. Ez egy kifejezetten hasznos lehetőség, ha a Valentin-napot éppen nem tudod együtt tölteni a szeretteddel. Egy olyan digitális diavetítés, amely tele van fényképekkel, videókkal és jegyzetekkel, nemcsak személyes ajándék, de könnyen és gyorsan összeállítható. Játékos hangulatban szeretitek tölteni az ünnepet? Egy személyre szabott kvíznél nincs is szórakoztatóbb. A Google Űrlapok segítségével könnyen elkészítheted saját kvízed és akár képeket is hozzáadhatsz. Ha pedig mind a ketten készítetek egymásnak egy kvízt, még szórakoztatóbb lesz a játék.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?