Hihetetlen összegeket nyertek sorsjegyen a magyarok: milliókat vittek haza a tippmixkirályok

Hihetetlen összegeket nyertek sorsjegyen a magyarok: milliókat vittek haza a tippmixkirályok

2022. január 5. 11:32

Milliókban és milliárdokban gazdag évet zártak a Szerencsejáték Zrt. játékosai 2021-ben. A legtöbb nyertes tavaly is a számsorsjátékokon született, miközben rekordot döntött a sportfogadásból származó milliomosok száma és a sorsjegyek kedvelői közül is többen kapartak hétszámjegyű nyereményt 2020-hoz képest: összesen 5 darab milliárdos, 32 darab százmilliomos és több mint 3800 darab milliós nagyságrendű nyereményt könyvelhettek el a szerencsevadászok a nemzeti lottótársaság játékainak köszönhetően.

A tavalyi évben a számsorsjátékok fogadói közül került ki a legtöbb milliomos és milliárdos, hiszen 2021-ben az Ötöslottón 1294 nyertes, a Luxoron és a Kenón 113-113, a Puttón 228, a Jokeren 267, a Skandináv lottón 20-an örülhettek millióknak, az Ötöslottón pedig 3 fogadó milliárdokkal is gazdagodott, közülük ketten 1,5 milliárd, egy további szerencsés pedig közel 3 milliárd forintos összeget vihetett haza.

A Hatoslottó 8 játékost gazdagított milliókkal, köztük egy szerencsés karácsony este nyerte meg a játék történetének legmagasabb összegű, 3,165 milliárd forintos főnyereményét.

E mellett igazán jövedelmezőnek bizonyult a 2021-es év az Eurojackpot játékosnak is, ugyanis január 29-én az év legnagyobb nyereményét, bruttó 4 milliárd forintot vihetett haza egy magyar játékos. Rajta kívül az év folyamán további 64 nyertes vihetett haza egymillió forint feletti összeget, köztük 15-en tízmilliót, 7-en pedig százmilliót meghaladó összeggel gazdagodtak az Európa több országában is elérhető lottójátékon.

Kaparós sorsjegyekkel 642 játékos lett milliomos, 93-an a Kaszinó sorsjeggyel összesen 430 millió forintnyi nyereményt vihettek haza, a Havi Bónusszal pedig 89-en nyertek milliós nagyságrendű összeget. A Varázsfőzet sorsjegy csupán szeptember óta elérhető, 4 hónap alatt már 27 játékost tett milliomossá, ők összesen 395 millió forintot nyertek.

A Nagykarácsony sorsjegy november 5. óta gyűjti a nyerteseket, eddig 120 szerencsés összesen 300 millió forintnak örülhetett. Az e-sorsjegyet választók között 22 szerencsés kapart virtuálisan nagy összeget, köztük egy szerencsés 25 millió forintot nyert a Szuper Black Jack e-sorsjeggyel júniusban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Sportfogadási termékeik idén kimagasló árbevételt generáltak, ennek egyik jele, hogy az egymillió forint feletti kifizetések száma a 2020-hoz évhez viszonyítva majdnem megnégyszereződtek a Tippmixen, míg a Tippmixprón ötszörösére emelkedtek 2020-hoz viszonyítva. Míg előbbi játékukon 461, addig a Tippmixprón 427 esetben ért hétszámjegyű összeget a tét.

A Totón 62, míg a Góltotón 4 fogadó tudása és szerencséje kamatozott nagy összegben. A Kincsem+ és a Kincsem+ TUTI játékokkal 80 játékos nyert hétszámjegyet meghaladó összeget, ők összesen 405 millió forintot meghaladó nyereményt zsebelhettek be, a legnagyobb nyeremény pedig megközelítette a százmilliós összeget, ugyanis egy szerencsevadász 92 963 520 forintot nyert.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm