18 °C Budapest
European Chub, Leuciscus cepahlus, Upper Lusatia, Saxony, Germany

Őrült tombolt az Auchanban: a pontyok közül kívánt kellemes ünnepeket + videó

2021. december 27. 10:02

Alsónadrágban fürdőzött egy férfi az akváriumban a budaörsi Auchanban, pénzbírságot kapott ezért az akcióért.  

A budaörsi Auchan halaspultjánál támadt kedve fürdőzni egy férfinek december 24-én, az esetet fel is vették, a videót pedig közzétették a TikTokon, illetve a Twitteren is megosztották. A felvételen látható, ahogy a férfi odamegy az akváriumhoz, felmászik egy kisebb létrára, alsónadrágra vetkőzik, majd bemászik az akváriumba. Amikor már elhelyezkedett, boldog karácsonyt kíván mindenkinek.

A férfi nem úszta meg az esetet, megbüntették, a 24.hu, szerint ötvenezer forintos bírságot kapott a fürdőzésért. A férfi egyébként a hasonló akciókban utazó Kretének (Cretins) YouTube-csatorna egyik arca, a videómegosztón már gyűjtést is indítottak, hogy kifizessék a büntetést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?