1 °C Budapest
Gavel With Small House Model

Végre kiderült, mekkora vagyont hagyott hátra Oszter Sándor: íme az örökösök listája

2021. november 6. 15:09

Az örökség része egy vadászkastély, 30 hektár erdő, egy tó és egy fatemplom is. Az ingatlanszakértő szerint milliárdos összeget érhet az ingatlanvagyon, amit az elhunyt színész nagyrészt az unokájára hagyhat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egy 2,5 hektáros birtok, 30 hektárnyi erdő, egy tó, egy fából készült templom, valamint egy lovarda is része annak a hatalmas, főképp ingatlanvagyonnak, amit a nemrég infarktusban elhunyt Oszter Sándor színművész a családjára hagyhat örökségül.

Blikk szerint a gyász még mindig fájdalmas, de a művész még életében meghatározta, unokája örökölje milliárdos vagyona nagy részét, és a börzsönyi temetéséről is rendelkezett. Oszter Sándornak az unokája, Axelo Hunor volt a mindene – emlékeztetett a lap.

A színész vagyona legnagyobb részben ingatlanban van. “Véleményem szerint a diósjenői vadászkastély legalább egymilliárdot ér, a balatoni ingatlan pedig minimum 50 millió” – nyilatkozta a bulvárlapnak Balogh László az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.

Nem tudtam jó apja lenni a lányomnak, mert szinte állandóan dolgoztam. Próbálom most ezt az unokámmal pótolni" – mesélte utolsó interjújában Oszter a lapnak. Azt is hozzátette, öröksége egyharmadát kapja lánya, Alexandra, a többit pedig unokája, Axelo Hunor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 22. szombat
Vince, Artúr
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?