0 °C Budapest
Gavel With Small House Model

Végre kiderült, mekkora vagyont hagyott hátra Oszter Sándor: íme az örökösök listája

2021. november 6. 15:09

Az örökség része egy vadászkastély, 30 hektár erdő, egy tó és egy fatemplom is. Az ingatlanszakértő szerint milliárdos összeget érhet az ingatlanvagyon, amit az elhunyt színész nagyrészt az unokájára hagyhat.

Egy 2,5 hektáros birtok, 30 hektárnyi erdő, egy tó, egy fából készült templom, valamint egy lovarda is része annak a hatalmas, főképp ingatlanvagyonnak, amit a nemrég infarktusban elhunyt Oszter Sándor színművész a családjára hagyhat örökségül.

Blikk szerint a gyász még mindig fájdalmas, de a művész még életében meghatározta, unokája örökölje milliárdos vagyona nagy részét, és a börzsönyi temetéséről is rendelkezett. Oszter Sándornak az unokája, Axelo Hunor volt a mindene – emlékeztetett a lap.

A színész vagyona legnagyobb részben ingatlanban van. “Véleményem szerint a diósjenői vadászkastély legalább egymilliárdot ér, a balatoni ingatlan pedig minimum 50 millió” – nyilatkozta a bulvárlapnak Balogh László az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.

Nem tudtam jó apja lenni a lányomnak, mert szinte állandóan dolgoztam. Próbálom most ezt az unokámmal pótolni" – mesélte utolsó interjújában Oszter a lapnak. Azt is hozzátette, öröksége egyharmadát kapja lánya, Alexandra, a többit pedig unokája, Axelo Hunor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?