television tv stream smart broadcast video network cimlapi

Régen várt újítás élesedett a Netflixen: egyelőre csak az androidosok örülhetnek

2021. november 4. 21:04

A legutóbbi frissítéssel elérhetővé váltak a játékok a Netflix androidos applikációjában. Egyelőre öt mobiljátékot kaptak az előfizetők, de a lista folyamatosan bővül majd. A következő hónapokban iOS-re is megérkezik a fejlesztés.

A Netflix applikáció androidos változatának tegnapi frissítésével globálisan megnyílt az út az online videostreaming-szolgáltató előfizetői előtt a cég mobiljáték-katalógusának igénybe vétele előtt. A vállalat hónapokkal ezelőtt világossá tette, hogy új piacok felé kíván nyitni a jövőben, hogy versenyképesebb csomagot kínáljon konkurenseihez képest, a mostani nyitás már ezt a célt szolgálja - írja a hwsw.hu.

A kínálat egyelőre öt mobiljátékból áll, melyek közül kettő a cég népszerű retro sci-fi sorozathoz, a Stranger Thingshez kötődik. A Netflix a választék gyors bővülését ígéri, részben házon belül fejlesztett címekkel, melyhez a jövőben várhatóan a Night School Studio nevű indie fejlesztőcég szeptember végi felvásárlásához hasonló ügyletek adják majd a táptalajt.

A cég korábban azt is közölte, hogy a jövőben minden játékost el kíván majd érni a cég, függetlenül attól, hogy az illető mely műfajokat részesíti előnyben, így a jelenlegi, egyszerűbb felépítésű mobiljátékok után mélyebb vizekre is kievez majd a társaság, mely a továbbiakban is reklámmentes játékokat ígér a megszokott havidíjért cserébe.

A cég a mobiljátékokat iOS platformon is elérhetővé kívánja tenni, az ígéretek szerint erre a következő hónapokban kerülhet sor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25