8 °C Budapest
View from behind of a young Caucasian girl lying on the sofa holding the TV remote control. She is relaxing on the sofa at home. Unrecognizable girl.

Itt a bejelentés: új streaming szolgáltatás jön Magyarországra, ilyen filmeket hoznak

2021. augusztus 18. 20:38

A közös Video-on-Demand platformon a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon prémium és saját eredeti tartalmai lesznek láthatóak. A SkyShowtime 2­022-től több mint 20 európai országban lesz elérhető Közép-Kelet-Európában, Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában és a skandináv országokban.

A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. bejelentette, hogy partnerségre lépnek egy új előfizetéses video-on-demand (SVOD) szolgáltatás indításáért több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára. A SkyShowtime több évtizedes lakossági szolgáltatói tapasztalatot ötvöz a legjobb szórakoztatással, filmekkel és saját gyártású sorozatokkal az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS kínálatából, ami magába foglalja a SHOWTIME®, a Nickelodeon, a Paramount Pictures, a Paramount+ Originals, a Sky Studios, az NBCUniversal, a Universal Pictures és a Peacock tartalmait.

A szolgáltatás hatalmas tartalomkínálata minden műfajt és nézői csoportot átölel, a gyerek és családi műsoroktól, a legfontosabb franchise-okon és premier filmeken át a helyi gyártású, dokumentum- és egyéb műsorokig.

Az új SVOD szolgáltatás a hatósági jóváhagyásoktól függően, várhatóan 2022-től indul. Összesen több mint 20 országban lesz majd elérhető: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A SkyShowtime több mint 10 ezer órányi szórakozást kínál majd a legnevesebbek közé tartozó alkotóktól és a világszerte legkedveltebb tartalmakból. Az új szolgáltatásban a minőségi, népszerű és klasszikus tartalomkönyvtár, gyermek és családi műsorok mellett minden hónapban elérhetőek lesznek új exkluzív premier film- és tv-sorozat bemutatók is.

A SkyShowtime elindításával egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy a globális tartalomgyárunkat hasznosítva ezekben az országokban rövid idő alatt nagy léptékben hozzunk létre vonzó streaming szolgáltatást, egy átgondolt, többfázisú stratégiai befektetés révén

– mondta Raffaele Annecchino, a ViacomCBS Networks International elnök-vezérigazgatója. „Az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Németországban legutóbb bejelentett Sky-partnerség mellett a SkyShowtime hatalmas lehetőséget biztosít arra, hogy felgyorsítsuk a piacbővítésünket és vezető pozícióba kerüljünk az európai SVOD terén.”

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

„Az új streaming szolgáltatás, a SkyShowtime Amerika és Európa legjobbjait egyesíti, ikonikus márkákkal és világszínvonalú szórakoztatással, fogyasztók milliói számára, több mint 20 új európai piacon” – mondta Dana Strong, a Sky csoport vezérigazgatója.

Legutóbbi megállapodásunk nyomában, amellyel a Peacockot kínáljuk a Sky platformon, ez az együttműködés lehetőséget nyújt arra, hogy újszerű módon, gyors ütemben terjesszük és hasznosítsuk tartalmainkat Európa-szerte. Az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS egyedülálló tartalmaira építve a SkyShowtime a családok minden tagja számára igazán vonzó kínálatot vonultat fel, erős márkaismertséggel ezekben az európai régiókban.

Az együttműködés vegyesvállalati formában valósul majd meg, a ViacomCBS és a Comcast egyenlő arányú részesedésével és közös irányítással. További részleteket a SkyShowtime szolgáltatás kínálatáról és előfizetési díjáról később hoznak majd nyilvánosságra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm