-2 °C Budapest
Bárdosi Sándor egykori birkózó az RTL Klub Reggeli című műsorában 2021. augusztus 5-én.

Kifakadt a magyar olimpikon: felhalmozódtak a sárga csekkek, alig tudta befizetni

2021. augusztus 6. 16:27

A tokiói olimpián versenyző magyar sportolók, és a korábbi generáció olimpikonjai, élsportolói közötti súlyos ellentétre hívta fel a figyelmet nemrég Bárdosi Sándor egykori birkózó. Szerinte a mai fiataloknak jóval könnyebb dolguk van, mint az egykori legendáknak.

Amikor én válogatott voltam, olyan jól voltunk fizetve, hogy anyámhoz jártam az étkezdébe enni (…) és csak elvétve volt olyan köztünk, akinek volt autója” – fogalmazott gúnyosan az RTL Klub reggeli műsorában Bárdosi Sándor egykori birkózó. Mint fogalmazott, nem irigységből von párhuzamot a mostani olimpikonok, és az ő generációja között, hiszen ő más boldogságának, sikerének, szerencséjének ugyanúgy tud örülni, mint a sajátjának.

Azt ugyanakkor hozzátette, hogy „ezek a srácok nyerik az olimpiát, de azt irigylem tőlük, hogy ők egy olyan közegben tudnak már dolgozni, végezni a munkájukat, amely már minden szegmensében arra van kitalálva, hogy ők a legjobban végezhessék a munkájukat.” Azt is hozzátette, hogy „év végén ki kellett menni a Bundesligába birkózni, hogy a felhalmozódott sárga csekkeket ki tudjam fizetni, hogy ne süljön a körmömre a feladat.

Hála istennek, már nem ez van, ez már egy más korszak, már mindent megkapnak. Amikor a Testnevelési Egyetemre jártam, mondtam az akkori vezetésnek, hogy szeretnék elmenni a félévi vizsgáimat letudni, és azt a választ kaptam, hogy minek, hát úgyse tudsz te olvasni, húzzál vissza az edzőterembe. Ma már diplomával fejezik be a srácok, segítik őket. Már nem egy használtautóért teszik oda az életüket.

-        zárta gondolatait Bárdosi Sándor.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18