Residential neighborhood in Naples, Florida.

100 milliós házat vettek Floridában Gombos Edináék: ebből él ma az egykori tévés és férje

2021. június 29. 12:32

Véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét Gombos Edina és családja. A TV2 egykori műsorvezetője férjével, a kubai származású Albertóval és gyermekeikkel hat éve költöztek ki az USA-ba, néhány hónapja pedig már saját ingatlanuk is van, 100 millió forintért vettek házat Miami közelében.

Nincs visszaút: végleg az USA-ba költözött Gombos Edina és családja, néhány hónapja már saját házuk is van Floridában, Coconut Creek egyik, sorompóval elzárt elit lakóparkjában.

„Huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem" – mondta korábban Gombos Edina, akinek az is fontos volt, hogy kubai férje és a közös gyermekeik jobban megismerhessék édesapjuk családját és kultúráját is. Mivel Floridában rengeteg kubai, sokkal jobban otthon érezheti magát mindenki.

A házvásárlás kapcsán a műsorvezető a Blikknek elmondta, olyan helyet kerestek, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, és jók az iskolák.

Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

– magyarázta Gombos  Edina, aki férjével együtt tavaly novemberben megkapta az amerikai állampolgárságot is. Májusban jegyeztették be a Dunáról elnevezett cégüket. A vállalkozásban Alberto bankoknak, intézményeknek hoz létre informatikai rendszereket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 29. csütörtök
Márta, Flóra
30. hét
Július 29.
Tigrisek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?