18 °C Budapest
Nagyon durva! Már kendercigarettát is árulnak a svájci trafikok

Nagyon durva! Már kendercigarettát is árulnak a svájci trafikok

2017. július 13. 16:00

Nem, nem a hollandok rukkoltak elő az ötlettel, hanem egy svájci startup dobta piacra a Heimat (Haza) nevű kendercigarettát. Dobozos kiszerelésben, legálisan lehet hozzájutni. Ha úgy érzed, valami sántít a történetben, jól érzed.

A tiszta svájci dohány és a természetes kannabisz keveréke nem tartalmaz adalékanyagot, legálisan, dobozolva meg lehet vásárolni a svájci trafikokban. De mielőtt hanyatt-homlok rohannál Svájcba, tudd, hogy a kendercigarettába CBD-kendert töltenek, vagyis 1 százaléknál kisebb arányban tartalmazza a kannabisz pszichoaktív hatóanyagát, a THC-t, viszont nagy mennyiségben van benne cannabidiol (CBD), a kannabisz orvosilag értékes hatóanyaga.

Szóval betépni nem fogsz tőle, fájdalomcsillapításra és étvágygerjesztésre viszont nagyon jó, főként a rákos betegeknek.  Egyébként egy doboz Heimat 19.9 svájci frankba kerül, kb. 5600 forintba.

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 37. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/37. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 38. héten 1 milliárd 646 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?