6 °C Budapest
Photo of young man using laptop in his office box shopping online notebook order package

Óriási leállás az MVM-nél: gyakorlatilag semmit sem lehet elintézni rezsi-ügyben

2022. szeptember 24. 13:04

Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt akadozhat a lakossági online ügyintézés szombaton és vasárnap. Ezen kívül a telefonos ügyintézéssel is lehetnek problémák egészen vasárnap estig. 

Szeptember 24-én (szombat) 06:00-22:00 óra között az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető lakossági online ügyintézési felület és MVM Next app nem lesz elérhető. 17:00 és 18:00 óra között a földgáz előre fizetős mérők feltöltése sem lehetséges. 17:00 és 22:00 óra között a korábbi földgáz online ügyintézési felületük (mvmnext.hu/foldgaz/ugyfelszolgalat), az MVM Next Földgázapp és földgáz e-ügyintézés szolgáltatásuk nem lesz elérhető - olvasható a szolgáltató honlapján. 

Szeptember 24-én (szombat) 17:00-22:00 óra között telefonos ügyfélszolgálatuk sem lesz elérhető, ebben az időszakban a mérőállás automatán keresztüli diktálása sem lehetséges.

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető lakossági online ügyintézési felületük és MVM Next app nem lesz elérhető. Ebben az időszakban nem lesz elérhető a korábbi áram online ügyintézési felületünk (mvmnext.hu/aram/ugyfelszolgalat), MVM Next Áramapp mobilalkalmazásuk, áram e-ügyintézés szolgáltatásuk és versenypiaci online ügyintézési felületük (mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/online-ugyintezes) és az mvmnext.hu/aram oldaluk. A fenti időszakban az áram előre fizetős mérők feltöltése sem lehetséges.

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között telefonos ügyfélszolgálatukon a Démász Áramhálózati Kft. területén levő mérőállások rögzítése sem lehetséges.

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között a földgázszámlák megjelenítése nem lehetséges a korábbi földgáz online ügyintézési felületükön (mvmnext.hu/foldgaz/ugyfelszolgalat), és az MVM Next Földgázappban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?