4 °C Budapest
Budapest, 2022. július 4.Füst gomolyog Budapest XIII. kerületében, a Tatai utcában 2022. július 4-én, ahol mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetõszerkezete. A tûzoltók több gázpalackot kivittek az épületbõl és négy vízsugárral oltják a lángokat.MTI/Lakatos Péter

Raktártűz Budapesten: füstbe borult a zuglói utca

MTI
2022. július 4. 16:45

Mintegy ezer négyzetméteren égett egy földszintes raktárépület tetőszerkezete Budapest XIV. kerületében - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délután. Kisdi Máté elmondta: kigyulladt egy raktár a Tatai utcában. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat - tette hozzá.

Kigyulladt egy háromezer négyzetméteres földszinti raktárépület ezerötszáz négyzetméteres tetőszerkezete több raktárhelysége és műhelye Budapest XIV. kerületében, a Tatai utcában hétfőn délután. A tüzet több mint hatvan fővárosi hivatásos tűzoltó, a rózsadombi, a fóti és a zuglói önkéntes tűzoltók huszonkét gépjármű segítségével folyamatosan oltják. Az egységek több gázpalackot is kihoztak az ingatlanból. Az épületet az omlásveszély miatt belülről nem lehet oltani, ezért a rajok kívülről, valamint létrás tűzoltójárművek segítségével felülről támadják a lángokat. A tűzoltók munkáját a rekkenő hőség nehezíti. 

Címlapkép: Lakatos Péter, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem