26 °C Budapest
Budapest, 2022. július 4.Füst gomolyog Budapest XIII. kerületében, a Tatai utcában 2022. július 4-én, ahol mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetõszerkezete. A tûzoltók több gázpalackot kivittek az épületbõl és négy vízsugárral oltják a lángokat.MTI/Lakatos Péter

Raktártűz Budapesten: füstbe borult a zuglói utca

MTI
2022. július 4. 16:45

Mintegy ezer négyzetméteren égett egy földszintes raktárépület tetőszerkezete Budapest XIV. kerületében - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délután. Kisdi Máté elmondta: kigyulladt egy raktár a Tatai utcában. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat - tette hozzá.

Kigyulladt egy háromezer négyzetméteres földszinti raktárépület ezerötszáz négyzetméteres tetőszerkezete több raktárhelysége és műhelye Budapest XIV. kerületében, a Tatai utcában hétfőn délután. A tüzet több mint hatvan fővárosi hivatásos tűzoltó, a rózsadombi, a fóti és a zuglói önkéntes tűzoltók huszonkét gépjármű segítségével folyamatosan oltják. Az egységek több gázpalackot is kihoztak az ingatlanból. Az épületet az omlásveszély miatt belülről nem lehet oltani, ezért a rajok kívülről, valamint létrás tűzoltójárművek segítségével felülről támadják a lángokat. A tűzoltók munkáját a rekkenő hőség nehezíti. 

Címlapkép: Lakatos Péter, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?