24 °C Budapest
Budapest, 2021. január 26.Az ALDI kereskedelmi üzletlánc szupermarketének bejárata esti kivilágításban az V. kerületi Kossuth Lajos utca 13-ban.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Riadót fújt az Aldi: veszélyes terméket hívtak vissza, nehogy megedd, ha vettél

2022. április 13. 13:30

Az ALDI saját oldalán jelentette be, hogy a sárga hüvelyű zöldbabjuk egyik kiszerelése csattanó maszlagot tartalmazhat, ami súlyosan mérgező. Ha megvetted mindenképpen vidd vissza!

Az ALDI visszahívta a Gartengold Vágott, sárga színű zöldbab, 1000 grammos terméket (az érintett árú gyártási száma: L1260S2-31/08/2023; L1271S3-31/08/2023; L1289S2-30/09/2023), mivel nem zárható ki idegen anyag jelenléte, emiatt pedig fogyasztásra nem alkalmas.

Az érintett termék gyártási tételeiben ugyanis csattanó maszlag fordulhat elő, ami mérgező anyagokat, úgynevezett tropán-alkaloidokat tartalmaz. Ez az anyag pedig nagyobb mennyiségben a szervezetbe kerülve mérgező. Befolyásolja a központi és vegetatív idegrendszer működését, szájszárazságot, pupillatágulást, szívritmuszavart és egyéb idegrendszeri tüneteket okozhat.

A termék minden magyarországi ALDI-üzletben elérhető volt, értékesítését felfüggesztették. A vételárat blokk ellenében is visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?