Idén nyáron egy apró, de annál jelentősebb esemény történt a Miskolci Állatkertben. A Liszt-majmocskák népes családja 9 tagúra bővült.
Azok a régi illatok, ízek jelentik az igazi nosztalgiát sokunknak, amikben nincs semmi fondorlat. Ilyen dédi mama sparhelton sütött pogácsája is, ami természetesen csak kiegészítette a füstölt ízű gazdag csipetkés bablevest.
Mit meg nem adtunk azért, ha a kollégiumból hazaérve egy ilyen menü várt, amiben az ízes, sós csülök mellett édeskés zöldségek voltak, amihez harapni lehetett valami puhát és krumplisat. Rengeteg verziója van ennek az ételnek, úgy mint a jókai bableves vagy a füstöletlen csülkös leves, a paprika nélküli, no meg a körmökkel "dúsított", behabart verzió. Mindegy is, hiszen a magyar gyomornak valamennyi nagyon kedves.
A tuti recept a HelloVidéken olvasható!

-
AI és a magyar munkaerőpiac: kit hoz előnybe, és kit sodor partvonalra?
Sólyom Balázst, a Trendency Zrt. adatüzletágának vezetőjét kérdeztük.
-
Most kiderül, hogy mennyire AI-ready a hazai kkv szektor – Töltsd ki a kérdőívet!
A kérdőív kitöltése 5 perc.
-
Készpénz helyett digitális: így fizet ma Magyarország - videó
2024-ben az elektronikus tranzakciók száma pedig meghaladta a 2,5 milliárdot.


