36 °C Budapest
160 millióért árulják a magyar színészlegenda pesti villalakását

160 millióért árulják a magyar színészlegenda pesti villalakását

2016. június 10. 14:07

Tavaly mindössze 47 millióért szabadult meg Hacser Józsa örököse a kétszeres Jászai Mari-díjas színészlegenda budapesti villalakásától, a mostani tulajdonosok viszont már 160 milliót kérnek az ingatlanért. Igaz, azóta történt egy komolyabb felújítás.

Az Index Mindeközben rovata tegnap számolt be egy a Diplomatanegyedben található, szerintük igencsak furcsa alakú, de komoly felújításon átesett "nagypolgári" villalakásról. Mint azt a szerző, Zubreczki Dávid megjegyezte, "olyan zseniálisan sikerült berendezni a helyenként szűk, vagy furcsán elvágódó helyiségeket, hogy azon nyomban beköltöznék".

Ehhez persze nem kevés pénzre lenne szüksége Dávidnak, hiszen az Otthontérképen is megtalálható hirdetés szerint a 136 négyzetméteres villalakást jelenleg 160 millióért árulják.

A képeket nézegetve ugyan véget is érhetne a történet, a Pénzcentrumnak ugyanakkor feltűnt, hogy nem ám hétköznapi ingatlanról van szó - és itt nem a 160 milliós árcédulára gondolunk. Ez a villalakás ugyanis egykor a legendás magyar színművész,

Hacser Józsa tulajdona volt.

Sőt, a kétszeres Jászai Mari-díjas színészlegenda egyetlen örököse bő egy évvel ezelőtt szabadult meg tőle, a most meghirdetettnél ráadásul jóval alacsonyabb áron.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A lakás valóban nagyon rövid ideig volt a piacon, csupán egy hónapig, és értesüléseink szerint egy magánszemély fizette ki érte a 47 millió forint körüli vételárat

- írta a tranzakció kapcsán még tavaly januárban a Blikk.

Te kiadnál ezért 160 misit?

A 160 milliós irányár egyébként bő egymilliós négyzetméterárat jelent, ami a terézvárosi átlagárhoz képest (az Otthontérkép statisztikái szerint 573 ezer Ft/nm) jelentős felárnak tűnik. Na persze az új tulajdonos nem kevés pénzt ölt a felújításba, legalábbis a bulvárlapban korábban megjelent képek és az Otthontérképen látható friss hirdetés tanúsága szerint kívül-belül megújult az ingatlan.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 24. csütörtök
Iván
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?