16 °C Budapest
Nehogy azt hidd, hogy jövő héten már igényelheted is az új CSOK-ot

Nehogy azt hidd, hogy jövő héten már igényelheted is az új CSOK-ot

2015. december 30. 14:31

A lakástámogatások kedvezményrendszerének átalakítása a gazdasági fejlődés megerősítésére is irányul, a családok otthonteremtési kedvezményének kibővítése még több család számára teszi elérhetővé a megfelelő otthonhoz jutást - mondta a Magyar Bankszövetség főtitkára.

Kovács Levente kiemelte: az intézkedés a lakásépítési piac bővülésén keresztül támogatja a nemzetgazdaság élénkülését. Rámutatott: a támogatások közvetítéséhez a bankszektor megkezdte a szükséges előkészületeket az adminisztráció átalakításával, informatikai fejlesztésekkel, valamint az ügyintézők felkészítése is megindult.

A bankszövetség tagintézményei aktív szerepvállalásukkal segítik elő a kibővített kedvezményrendszer széles körű felhasználását.

A módosított feltételekkel kínált csok, az ügyfelek tájékoztatását és a kérelmek befogadását követően, várhatóan februártól lesz elérhető a kiközvetítésbe bevont bankfiókokban - mondta Kovács Levente.

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?