11 °C Budapest

Lakás jó Iron! Maiden megveheted

Pénzcentrum
2013. január 5. 16:00

Mintegy 7 millió fontért, hozzávetőlegesen 2,5 milliárd forintnyi összegért megvásárolható Steve Harris, az Iron Maiden legendás basszusgitárosának essexi luxusbirtoka.

Az 56 éves zenészlegenda külföldi tartózkodása miatt döntött az eladás mellett, hiszen mint azt nyilatkozta, a legtöbb időt jelenleg Los Angeles mellett, illetve a Bahamákon tölti, így az elmúlt években már nagyon kevés idő jutott az ingatlanra. A multimilliomos rocksztár egészen pontosan 6,75 millió fontot szeretne a (2,43 milliárd forint) a mintegy 3 hektáros területen fekvő luxusingatlanért.

(Forrás: DailyMail)

Az ingatlanon bóklászva igazi luxus tárul a szemünk elé. A komplexumban helyet kapott például egy tipikusnak mondható brit kocsma is, melynek falai érdekes dolgokat mesélhetnének az elmúlt évtizedek eseményeiről, ha beszélni tudnának. Steve Harris 38 éves karrierje során ugyanis nem egy hírességgel koccintott e falak között.

(Forrás: DailyMail)

De a sport szerelmesei is megtalálhatják számításukat a birtokon. Hiszen a hatalmas területen helyet kapott egy szabványos méretű, füves focipálya, valamint egy teniszpálya is. Sőt, a fűtött beltéri úszómedencében a hidegebb napokon sem kell senkinek nélkülöznie a tesmozgást.

(Forrás: DailyMail)

Az ingatlant bejárva egyébként lépten-nyomon zenei relikviákba futhatunk - a szobák falain díjak, s aranylemezek sokasodnak. S, ki tudja, milyen apróságot felejt végül az ingatlanban kiköltözésekor a zenészlegenda.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Forrás: DailyMail)

Mindazonáltal nemcsak az elmúlt 4 évtized zenei emlékeit őrzi az ingatlan.A villa ugyanis joggal nevezhető a történelem egy ma is élő darabjának. Az épület egyes részei ugyanis még az 1400-as években épültek.

(Forrás: DailyMail)

 

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem