14 °C Budapest

Lakás jó Iron! Maiden megveheted

Pénzcentrum
2013. január 5. 16:00

Mintegy 7 millió fontért, hozzávetőlegesen 2,5 milliárd forintnyi összegért megvásárolható Steve Harris, az Iron Maiden legendás basszusgitárosának essexi luxusbirtoka.

Az 56 éves zenészlegenda külföldi tartózkodása miatt döntött az eladás mellett, hiszen mint azt nyilatkozta, a legtöbb időt jelenleg Los Angeles mellett, illetve a Bahamákon tölti, így az elmúlt években már nagyon kevés idő jutott az ingatlanra. A multimilliomos rocksztár egészen pontosan 6,75 millió fontot szeretne a (2,43 milliárd forint) a mintegy 3 hektáros területen fekvő luxusingatlanért.

(Forrás: DailyMail)

Az ingatlanon bóklászva igazi luxus tárul a szemünk elé. A komplexumban helyet kapott például egy tipikusnak mondható brit kocsma is, melynek falai érdekes dolgokat mesélhetnének az elmúlt évtizedek eseményeiről, ha beszélni tudnának. Steve Harris 38 éves karrierje során ugyanis nem egy hírességgel koccintott e falak között.

(Forrás: DailyMail)

De a sport szerelmesei is megtalálhatják számításukat a birtokon. Hiszen a hatalmas területen helyet kapott egy szabványos méretű, füves focipálya, valamint egy teniszpálya is. Sőt, a fűtött beltéri úszómedencében a hidegebb napokon sem kell senkinek nélkülöznie a tesmozgást.

(Forrás: DailyMail)

Az ingatlant bejárva egyébként lépten-nyomon zenei relikviákba futhatunk - a szobák falain díjak, s aranylemezek sokasodnak. S, ki tudja, milyen apróságot felejt végül az ingatlanban kiköltözésekor a zenészlegenda.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

(Forrás: DailyMail)

Mindazonáltal nemcsak az elmúlt 4 évtized zenei emlékeit őrzi az ingatlan.A villa ugyanis joggal nevezhető a történelem egy ma is élő darabjának. Az épület egyes részei ugyanis még az 1400-as években épültek.

(Forrás: DailyMail)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20