Címke: focipálya (15 cikk)

Pénzcentrum | 2013. január 5. 16:00

Lakás jó Iron! Maiden megveheted

Mintegy 7 millió fontért, hozzávetőlegesen 2,5 milliárd forintnyi összegért megvásárolható Steve Harris, az Iron Maiden legendás basszusgitárosának essexi luxusbirtoka.

Pénzcentrum | 2012. június 13. 16:31

Ilyen házakat vehet az új magyar lottómilliárdos

4 milliárd 93 millió forint, ezt az összeget lehet jelenleg megnyerni az Ötöslottón. Elképesztő összeg, így nem csoda, hogy szinte az egész ország lottólázban ég, s gyakran már a sorsolás előtt végiggondoljuk, mit is vásárolnánk a jackpotból. Az elsők között szinte biztos, hogy az ingatlanvásárlás szerepel.

Nagy Bálint | 2011. szeptember 2. 05:13

Rózsadombi lakásokat is vehetnénk az ócsai telep árain

Megjelent a Belügyminisztérium honlapján az ócsai szociális bérlakás-együttes beépítési és környezetalakítási javaslatának elkészítésére kiírt ötletpályázati dokumentáció. A pályázati felhívással és a projekt kapcsán folytatott kormányzati kommunikációval kapcsolatban azonban több kérdéses pont is felmerül a devizahiteles-telep létjogosultságát illetően.

Pénzcentrum | 2010. október 15. 14:02

80 ezres űrstadion : a világ legújabb csodája + fotók

Ûrbéli stadionokat tervezne a 2022-ben Foci VB-t rendezni kívánó Katar. A világbajnokság nyitó - és záró mérkőzéseit a Lusial Iconic Stadionba rendeznék. A létesítmény 86.250 fő befogadóképességű lenne, a tetejét be lehetne húzni, valamint forradalmian új energiahatékony rendszerrel látnák el, amely biztosítaná a forró nyári melegben is a kellemes klímát a játékosoknak és nézőknek egyaránt.

Pénzcentrum | 2010. július 6. 15:02

Tatabánya méretű kert eladó

Szomszéddal aligha fog találkozni az a szerencsés tulajdonos, aki megveszi azt a vidéki ingatlant Walesben, mely hegyekkel, erdőkkel, és a Vyrnwy-tóval együtt több, mint 94 négyzetkilométeren terül el.

MTI | 2010. június 15. 10:02

Véget ért ma a tanév, mikor kezdődik a következő?

Ma ér véget a 2009/2010-es tanév az ország legtöbb iskolájában; az árvízi helyzet miatt azonban több helyen, így többek között Edelényben és a borsodi régió más településein már a múlt hét elején befejeződött a tanítás.

Pénzcentrum | 2008. október 12. 08:00

Európa válasza Dubainak: Monaco is mesterséges szigetet épít?

Bemutatták a Monte Carlói öbölbe tervezett mesterséges félsziget pályamunkáit, melyet egyértelműen a Dubai mesterséges szigetek Földközi-tengeri megfelelőjének titulálnak. Eredetileg öten pályáztak a többmilliárd eurós munkára, de most kettőre szűkítették a lehetséges nyertesek listáját.