A fiatal pár kálváriája: házat vettek, beszakadt alattuk a padló

Pénzcentrum
2012. április 1. 14:00

Azt hitte álmai otthonába költözik be párjával a brit Rosie Kennedy, ám lelkesedésük hamar tovaszállt, ugyanis beszakadt alattuk a padló. A kálvária itt azonban még nem ért véget - hiába a szakértői vélemény, a biztosító mégsem akar fizetni.

Nem sokáig élvezhette a tökéletes otthon nyújtotta előnyöket a 25 éves Rosie Kennedy, és párja a 30 éves Chris Brennan. Alig 24 órával beköltözésük után ugyanis - miközben új otthonukra koccintottak - beszakadt a szerelmes pár alatt a konyha padlója.

(Forrás: dailymail.co.uk)


"Sokkot kaptunk, félelmetes volt. Eszünkbe se jutott mielőtt megvettük a lakást, hogy ez megtörténhet. Arról nem is beszélve, hogy többek között azért vettük meg a lakást, mert a konyha tökéletes állapotban volt. Minden pénzünket erre költöttük. Fogalmunk sincs, mit csináljunk. Le vagyunk sújtva" - nyilatkozta a Daily Mailnek Rosie, akit a baleset során maga alá temetett a leomló tűzhely.

(Forrás: dailymail.co.uk)


Hiába úszta meg nagyobb sérülés nélkül az esetet a fiatal nő, a pár kálváriája itt azonban még nem ért véget. Hiába van kezükben ugyanis a vásárlás előtti szakértői vélemény - melyből a konyha állagromlása nem derül ki - a biztosítótársaság mégsem akar fizetni. A javítás költségét így a párnak kell előteremtenie, mely nem kevés, legalább 24 ezer fontra (~8,5 millió forint) rúg.

 

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?