20 °C Budapest

Adósságcsapdában az RTL műsorvezetője: eladhatatlan ingatlana csak tetézi a gondokat

2011. március 11. 14:02

Erdélyi Mónika, a megszűnt kibeszélő műsor egykori háziasszonya továbbra sem tudja értékesíteni Budapest környéki ingatlanát. Erdélyi Mónika lassan másfél éve árulja 300 négyzetméteres luxusotthonát, azonban mivel nem akad vevő, az épület csak viszi a pénzt.

Az egykori műsorvezető és családja már nem is él az érdligeti családi házban. Mónika gyermekeivel, Vikivel és Olíviával egy Budapest belvárosához közeli albérletben tengeti életét, és hiába áll a ház üresen, az alapvető kiadásokat és rezsit még így is fizetni kell.

 

Annak idején, amikor a népszerű műsorvezető megvette a családi házat még nem tudta milyen nagy nyűgöt vesz a nyakába(Forrás: Blikk.hu)


Bár számos extrával rendelkezik a 960 négyzetméteres telken álló ingatlan - a házban négy szoba valamint két nappali is helyet kapott, emellett az épület 60 négyzetméteres pincéjében egy szauna is található, a kertben pedig még medence is van - a műsorvezető mégse tud szabadulni tőle, pedig nagy szüksége lenne rá.

Mónikának igencsak szüksége lenne a pénzre, még annak ellenére is, hogy a hírek szerint állandó havi apanázst kap az RTL-el kötött szerződése értelmében a csatornától. A Blikk információi szerint ugyanis Mónika házát 13,75 millió forintos jelzálog terheli, vállalkozása pedig folyamatosan mínuszban van, és ha ez nem lenne elég, még az APEH is kiszúrta, hogy gondok vannak, ugyanis a hátralékkezelési osztály végrehajtást rendelt el az egykori műsorvezető cége ellen.

Tanácsként az ingatlanközvetítéssel foglalkozó cégek számos trükkel, vevőcsalogató praktikával szolgálnak az ingatlanjukat mihamarabb eladni vágyó tulajdonosoknak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fontos a helyesen megfogalmazott hirdetési szöveg és a hozzá tartozó jó minőségű fényképek, amik lehetőség szerint minél többet mutatnak az adott helyiségből. Az is jó benyomást kelt az érdeklődőkben, ha kiszellőztetett, tiszta lakásba lépnek be. Semmi esetre se legyenek sötétben a szobák, ha a természetes fény nem elég inkább kapcsoljuk fel a villanyokat még fényes nappal is.

Nyugat-Európában és az USA-ban egyre elterjedtebb módszer az otthonok értékesítésében a "home stage"-ing (otthondíszlet) is. Az otthondíszletet alkalmazó szakember előkészíti a lakást az értékesítésre és meghatározza, hogy mit kell tennie a tulajdonosnak a lakás berendezésével annak érdekében, hogy a bemutatás a potenciális vevőnek a lehető legjobbra sikerüljön.

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem