24 °C Budapest

A Tigáz foga is fáj a volt Főgáz területre

2011. március 2. 09:02

Tovább folytatódik a harc a fogyasztókért. Nemcsak a Főgáznak fontos a január 13.-tól 90 napig megszerzett ügyfélkör, a Tigáz is beadta kérelmét a területének bővítésére.

A Magyar Energia Hivatal (MEH) által korábban 90 napra felfüggesztett EMFESZ ügyfeleinek egy részét 2011. január 13-tól a TIGÁZ Zrt. szolgálja ki. Annak érdekében, hogy a TIGÁZ ezt követően is elláthassa az érintett budapestieket, egyetemes szolgáltatási működési engedélyének módosítását kérte a MEH-től.

A gázszolgáltató Pest megyében már eddig is 400 ezer ügyfele számára biztosította a földgázt, január közepétől további, közel 60 000 budapesti és Pest megyei felhasználóval bővült ez a kör. Őket kívánják megtartani, viszont a főgáz is számít ugyanezekre az ügyfelekre. Mint ahogy már korábban írtuk a Főgáz Zrt. 75 ezer ember megtartását tervezi a Tigáz területén.

A budapestieknek a TIGÁZ Zrt. a jövőben a választás lehetőségét kívánja nyújtani, hogy a kedvező, szimpatikus szolgáltatót választhassák. A fogyasztók eddigi visszajelzése pozitív volt az új fővárosi gázszolgáltató, a TIGÁZ kapcsán -állította a cég.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?