Ismét zsákolt a sportceleb: 2,5 milliárdba került a palota

2010. december 19. 14:02

A világ talán legsikeresebb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan 12,4 millió dollárt (több mint két és fél milliárd forint) költött egy félkész luxusingatlanra egy floridai elit golf klub területén.


A villa a világhírű golfozó, Jack Nicklaus által tervezett golfpálya szomszédságában található és olyan hírességek laknak a szomszédban mint például a többszörös golfbajnok Tiger Woods. A mintegy 28 ezer négyzetméteres földterületen a fő épületen kívül található egy önmagában is egy egész családnak elegendő méretű vendégház, valamint egy porta a biztonsági személyzet számára.

 

Forrás: JeffRealty.com

 

A hírek szerint Jordan 4,8 millió dollárt adott a földért és 7,6 millió dollárt a rajta felépített szerkezetkész luxusplaotáért, azonban ingatlanszakértők véleménye szerint, ha teljesen elkészül a ház közel 20 millió dollárja (4,1 milliárd forint) fogja bánni az NBA egykori szárjának.

 

A Bear's golf Club (Forrás: JeffRealty.com)

 

Jordannek kiemelkedő szerepe volt abban, hogy az NBA népszerűsége a 80-as és 90-es években világszerte egyre növekedett. Minden bizonnyal ennek is köszönhető, hogy ő volt generációja legjobban szponzorált játékosa. Pályafutása során rengeteg terméket reklámozott, a teljesség igénye nélkül, üdítőitaloktól kezdve elemeken át autókig.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Forrás: JeffRealty.com

 

A sztárjátékos nagyságát jól mutatja az is, hogy a szerződése, amit a Nike-val kötött, a mai napig érvényben van, az Air Jordan márkájú termékek még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek. A fizetéséből és a szponzori pénzekből pályafutása alatt több százmillió dolláros vagyonra tett szert.

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?