37 °C Budapest

Luxusvillájával küszködik a magyar celeb! Egy éve eladatlan

2010. november 28. 14:02

A megszűnt Mónika Show egykori háziasszonya képtelen értékesíteni Budapest környéki ingatlanát. Erdélyi Mónika több mint egy éve árulja 300 négyzetméteres luxusotthonát, azonban az eredeti árhoz képest 10 millió forintos árengedménnyel is máig eladatlan a ház.

A Blikk információi szerint most 57 millió forintért kínált, 960 négyzetméteres telken álló villában rengeteg extra található. A házban négy szoba valamint két nappali is helyet kapott. Az épület 60 négyzetméteres pincéjében szauna gondoskodik a maximális pihenésről. A gondozott kertben pedig a terasz előtt elterülő úszómedencében hűsölhet majd egy forró nyári napon a leendő tulajdonos.

A szakértők véleménye szerint egyáltalan nem meglepő, hogy a TV-s már egy éve árulja a házat.


Tanácsként az ingatlanközvetítéssel foglalkozó cégek számos trükkel, vevőcsalogató praktikával szolgálnak az ingatlanjukat mihamarabb eladni vágyó tulajdonosoknak.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Fontos a helyesen megfogalmazott hirdetési szöveg és a hozzá tartozó jó minőségű fényképek, amik lehetőség szerint minél többet mutatnak az adott helyiségből. Az is jó benyomást kelt az érdeklődőkben, ha kiszellőztetett, tiszta lakásba lépnek be. Semmi esetre se legyenek sötétben a szobák, ha a természetes fény nem elég inkább kapcsoljuk fel a villanyokat még fényes nappal is.

Nyugat-Európában és az USA-ban egyre elterjedtebb módszer az otthonok értékesítésében a "home stage"-ing (otthondíszlet) is. Az otthondíszletet alkalmazó szakember előkészíti a lakást az értékesítésre és meghatározza, hogy mit kell tennie a tulajdonosnak a lakás berendezésével annak érdekében, hogy a bemutatás a potenciális vevőnek a lehető legjobbra sikerüljön.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 13:00