32 °C Budapest

Megszorítás: szabadulna a luxustól a magyar celeb

2010. november 16. 05:22

Árulja Porsche Cayenne luxusterepjáróját Gáspár Győző. A showman 20,9 millió forintot szeretne kapni az autójáért. Az időzítés nem rossz, hiszen az elmúlt hónapokban nőtt a használt autók iránti kereslet és emelkedtek az árak is.

A Blikk egy álvevővel buktatta le az RTL Klub egykori üdvöskéjét, aki korábban beperelte a lapot, mert hírt adott arról, hogy Gáspár egy Porsche-val szeretné gyarapítani flottáját. Most viszont az álvevőnek azt is elárulta, hogy 24,5 millió forintot fizetett a luxusterepjáróért, de még 3 millió forintot ráköltött a tuningolására.

Nem csoda, hogy Gáspár Győző 6,6 millió forintos veszteséggel is megválna a Porsche-tól, hiszen a gazdasági válság hatására nem csak az új, de a használt autók iránti kereslet is befagyott néhány évre Magyarországon. A showman azonban nem a legjobbkor enged az árból, hiszen a használt autók iránti kereslet éppen idén tavasszal kezdett élénkülni.

Az elmúlt hónapokban az árak is elindultak felfelé. Az autósok ugyanis egyelőre kivárnak az új autó vásárlással, nem cserélik le régi verdáikat. Egyrészt nehezen kapnak kölcsönt, másrészt sok esetben a régi járművük törlesztő részleteit nyögik. A szűkös kínálat miatt a két-három éves, legfeljebb 3 millióba kerülő autók a legjobban eladhatók, de nagy az érdeklődés a 10-12 éves, 600 ezer forintnál olcsóbb négykerekűekre is.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 20. vasárnap
Rafael
24. hét
Június 20.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?