Megszorítás: szabadulna a luxustól a magyar celeb

2010. november 16. 05:22

Árulja Porsche Cayenne luxusterepjáróját Gáspár Győző. A showman 20,9 millió forintot szeretne kapni az autójáért. Az időzítés nem rossz, hiszen az elmúlt hónapokban nőtt a használt autók iránti kereslet és emelkedtek az árak is.

A Blikk egy álvevővel buktatta le az RTL Klub egykori üdvöskéjét, aki korábban beperelte a lapot, mert hírt adott arról, hogy Gáspár egy Porsche-val szeretné gyarapítani flottáját. Most viszont az álvevőnek azt is elárulta, hogy 24,5 millió forintot fizetett a luxusterepjáróért, de még 3 millió forintot ráköltött a tuningolására.

Nem csoda, hogy Gáspár Győző 6,6 millió forintos veszteséggel is megválna a Porsche-tól, hiszen a gazdasági válság hatására nem csak az új, de a használt autók iránti kereslet is befagyott néhány évre Magyarországon. A showman azonban nem a legjobbkor enged az árból, hiszen a használt autók iránti kereslet éppen idén tavasszal kezdett élénkülni.

Az elmúlt hónapokban az árak is elindultak felfelé. Az autósok ugyanis egyelőre kivárnak az új autó vásárlással, nem cserélik le régi verdáikat. Egyrészt nehezen kapnak kölcsönt, másrészt sok esetben a régi járművük törlesztő részleteit nyögik. A szűkös kínálat miatt a két-három éves, legfeljebb 3 millióba kerülő autók a legjobban eladhatók, de nagy az érdeklődés a 10-12 éves, 600 ezer forintnál olcsóbb négykerekűekre is.

 

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?