11 °C Budapest

Ezt a palotát kapta a milliomospalánta: apuci besegített!

2010. december 5. 15:02

A Forma-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak minden pénzt megér a lánya boldogsága. A papa nem kevesebb, mint 66 millió fontot (21,7 milliárd forint) fizetett ki a Petra lánya által kiszemelt londoni luxusingatlanért.

A száguldó cirkusz vezére úgy tűnik, nem tud ellenállni a gyengébbik nem csábításának, nemcsak mindig csinosabbnál csinosabb barátnőkkel jelenik meg az oldalán, de lánya kegyeiért is hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni.

A most 22 éves modellből lett divattervező, Petra Ecclestone négy kutyájával és üzletember barátjával rövidesen beköltözhet a csillagászati összegért kínált palotába. A több mint 30 szobás épületben bőven jut majd hely az ebeknek és minden bizonnyal elfér majd Petra barátjának 150 ezer fontot (50 millió forint) érő borkülönlegességekből álló gyűjteménye is.

 

Megfelelő lesz apuci hercegnőjének (Forrás: Daily Mail)


Amennyiben nem felelne meg a már most is minden luxussal felszerelt ingatlan a milliomos palánta elvárásainak, úgy a már meglévő építési engedéllyel tovább bővítheti azt egy földalatti uszodával, valamint edzőteremmel. Ha a kivitelezők végrehajtják a terveket, úgy ingatlanszakértők véleménye szerint London egyik legértékesebb ingatlanja lehet a ház.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ingatlan egyébként a város egyik legelegánsabb részén található, többek között a közelben áll például Vilmos herceg menyasszonyának Kate Middletonnak a háza is. Sokan értetlenül álnak a vásárlás előtt és nem értik, hogy mi szüksége van egy ilyen fiatal lánynak egy ekkora palotára, de Petra barátai erre csak annyit mondtak, hogy "Mert megteheti és kész!".

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem