16 °C Budapest

Ezt a palotát kapta a milliomospalánta: apuci besegített!

2010. december 5. 15:02

A Forma-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak minden pénzt megér a lánya boldogsága. A papa nem kevesebb, mint 66 millió fontot (21,7 milliárd forint) fizetett ki a Petra lánya által kiszemelt londoni luxusingatlanért.

A száguldó cirkusz vezére úgy tűnik, nem tud ellenállni a gyengébbik nem csábításának, nemcsak mindig csinosabbnál csinosabb barátnőkkel jelenik meg az oldalán, de lánya kegyeiért is hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni.

A most 22 éves modellből lett divattervező, Petra Ecclestone négy kutyájával és üzletember barátjával rövidesen beköltözhet a csillagászati összegért kínált palotába. A több mint 30 szobás épületben bőven jut majd hely az ebeknek és minden bizonnyal elfér majd Petra barátjának 150 ezer fontot (50 millió forint) érő borkülönlegességekből álló gyűjteménye is.

 

Megfelelő lesz apuci hercegnőjének (Forrás: Daily Mail)


Amennyiben nem felelne meg a már most is minden luxussal felszerelt ingatlan a milliomos palánta elvárásainak, úgy a már meglévő építési engedéllyel tovább bővítheti azt egy földalatti uszodával, valamint edzőteremmel. Ha a kivitelezők végrehajtják a terveket, úgy ingatlanszakértők véleménye szerint London egyik legértékesebb ingatlanja lehet a ház.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az ingatlan egyébként a város egyik legelegánsabb részén található, többek között a közelben áll például Vilmos herceg menyasszonyának Kate Middletonnak a háza is. Sokan értetlenül álnak a vásárlás előtt és nem értik, hogy mi szüksége van egy ilyen fiatal lánynak egy ekkora palotára, de Petra barátai erre csak annyit mondtak, hogy "Mert megteheti és kész!".

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?