37 °C Budapest

Százmilliókért árulja kastélyát a magyar színész + fotók

2010. október 26. 16:02

750 millió forintért árulja a Börzsöny hegy lábánál lévő vadászkastélyát Oszter Sándor. Az 500 négyzetméteres, olasz stílusú épület pazar látványt nyújt. A színész 28 évvel ezelőtt vette meg, az akkor még koránt sem így kinéző ingatlant a 2,5 hektáros birtokkal együtt.

A diósjenői házhoz tartozik egy 30 hektáros, domboldalon fekvő erdő is.

A kastélyban az emeleten láthatunk egy hatalmas nappalit, lovagtermet és egy jókora étkezőt faragott bútorokkal és kandallóval. 

A berendezések és a különféle tárgyak a szecessziót és az ónémet stílust idézik.

A villában fellelhető 10 szobát antik bútorokkal rendezték be, ezen felül találhatunk még 3 fürdőszobát és egy szaunát is a kastélyban.


A hangulatos és egyedi hálószobák egyike.

Az épület tornyáról az egész Börzsönyt be lehet látni.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A teraszon kovácsoltvasból készült asztal és székek biztosítják a kényelmet. 350 fajta örökzöld növény színesíti a kertet.

Az udvari szobrok egy részét egyéni tervek alapján Burmában öntötték bronzból. A teraszon található egy 20 négyzetméteres medence. A kert látványát emeli még a hétkenyeres kemence, melyben nemcsak kenyeret lehet sütni, de húsleveseket is készíthetünk a kemence hőfokát elviselő különleges mázas edényekben.

A birtok gazdasági részlegét alkotja egy 250 négyzetméter alapterületű 15 bokszból álló lóistálló, egy 500 négyzeméteres gazdasági tárolószín, egy gazdasági istálló, műhely, valamint egy gyümölcstároló és egy 90 négyzetméteres cselédház is. (Fotók: otthoncentrum.hu)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 13:00