Százmilliókért árulja kastélyát a magyar színész + fotók

2010. október 26. 16:02

750 millió forintért árulja a Börzsöny hegy lábánál lévő vadászkastélyát Oszter Sándor. Az 500 négyzetméteres, olasz stílusú épület pazar látványt nyújt. A színész 28 évvel ezelőtt vette meg, az akkor még koránt sem így kinéző ingatlant a 2,5 hektáros birtokkal együtt.

A diósjenői házhoz tartozik egy 30 hektáros, domboldalon fekvő erdő is.

A kastélyban az emeleten láthatunk egy hatalmas nappalit, lovagtermet és egy jókora étkezőt faragott bútorokkal és kandallóval. 

A berendezések és a különféle tárgyak a szecessziót és az ónémet stílust idézik.

A villában fellelhető 10 szobát antik bútorokkal rendezték be, ezen felül találhatunk még 3 fürdőszobát és egy szaunát is a kastélyban.


A hangulatos és egyedi hálószobák egyike.

Az épület tornyáról az egész Börzsönyt be lehet látni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A teraszon kovácsoltvasból készült asztal és székek biztosítják a kényelmet. 350 fajta örökzöld növény színesíti a kertet.

Az udvari szobrok egy részét egyéni tervek alapján Burmában öntötték bronzból. A teraszon található egy 20 négyzetméteres medence. A kert látványát emeli még a hétkenyeres kemence, melyben nemcsak kenyeret lehet sütni, de húsleveseket is készíthetünk a kemence hőfokát elviselő különleges mázas edényekben.

A birtok gazdasági részlegét alkotja egy 250 négyzetméter alapterületű 15 bokszból álló lóistálló, egy 500 négyzeméteres gazdasági tárolószín, egy gazdasági istálló, műhely, valamint egy gyümölcstároló és egy 90 négyzetméteres cselédház is. (Fotók: otthoncentrum.hu)

 

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22