30 °C Budapest

Eladó a megélhetési celeb luxuslakása - hihetetlen fotók

2010. október 23. 11:02

Paul McCartney ex-felesége Heather Mills tavaly 3,75 milló fontért eladott londoni lakása után most New yorki otthonát is árulja. Néhány éve a brit sajtó Paul McCartney és Hether Mills válásától volt hangos. A Betles-tag és feleségének kapcsolata meglehetősen botrányosan ért véget: az egykori modell közel 25 millió fontos kártérítéssel távozott a bírósági ítélet után.

A Richard Meier belsőépítész trió által tervezett a teljes 9.-ik emeletet elfoglaló west village-i toronyingatlant néhány éve még 4,9 millió dollárért vásárolta.

 


Az 1808 négyzetméteres ingatlanból három égtáj irányába tárul elénk panoráma. Észak felé az Empire State Buildingre, dél felé a Szabadság-szoborra, és nyugat felé a Hudson folyóra nyílik rálátás.

 


Két terasz is helyet kapott az épület teljes kilencedik emeletét elfoglaló ingatlanban.

 


A tágas konyhában található konyha-sziget minden igényünket kielégíti.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 


Minden egyes belső részletet Richard Meier tervezte beleértve a légkondicionáló, az ablakokat szabályozó elsötétítő, valamint a multimédiás házimozi rendszert is.

 


Mills most 5,3 millió dollárt (1 milliárd forintot) kér az ingatlanért.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?