29 °C Budapest

Elképesztő garázsok: egyeseknek mire nem telik?

2010. június 21. 12:02

Az emberek zöméről elmondható, hogy ha több-kevesebb sikerrel is, de igyekeznek építgetni-szépítgetni a lakókörnyezetüket, ugyanakkor vannak olyanok is, akik ezen túllépve a garázsukat alakítják át egy igazi szentélyé. A Forbes magazin összegyűjtötte a legelképesztőbb garázsokat, ebből adunk némi ízelítőt.


Ezek az ingatlanok már nem egyszerű melléképületek, ahol a hétköznapi verdájukat tároljákaz emberek, hanem sokkal többet jelentenek annál.

A hőmérsékletszabályozóval és 15 beállóval rendelkező Ironwood Drive Arizonából

Nem kell szakértőnek lenni azon megállapításhoz, hogy a pénz mellett kell egy kis őrültség is, hogy ilyen garázst építsen valaki magának.

A texasi Pascal Lane, ahol autósmozizni is lehet

Ezek az építmények általában nem is zöldséges-furgonoknak, vagy alsó középkategóriás személyautóknak készülnek, hanem igazi autóipari műremekeket csodálhatunk meg bennük.

A 10 beállós kaliforniai Isabella Terrace

A legmerészebb garázsok általában tükröt állítanak elénk a tulajdonosról, vagy elmondanak róla egy érdekes történetet. Bár valaki egész életében beérné egy száz négyzetméteres házzal, ezeknek a fickóknak a garázsa is nagyobb ennél.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A szintén arizonai Mockingbird Lane házzal együtt 25 millió dollárba kerül

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?