Így rendezték be a cingár házat - ritkán látott képek

Pénzcentrum
2009. december 7. 16:58

Londonban piacra dobták az egész szigetország egyik legkeskenyebb házát. A többszintes ingatlan hasznos alapterülete a 168 centiméteres szélesség következtében mindössze 90 négyzetméter. Az irányár 550 ezer font (165 millió forint), az 1,8 millió forintos négyzetméterár londoni viszonylatban nem számít túl magasnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A házban jelenleg két szobát alakítottak ki, de a hirdetés szerint a legfelső szinten egy további szoba kialakítására van mód, amennyiben a vevő úgy kéri. A hirdetéssel megbízott cég szerint az értékesítés középpontjában a ház egyedi jellemzője áll, a hírek szerint ez a szigetország legkeskenyebb háza.

Hiába vékony a ház, csak vastag pénztárcájúak tudják megvenni

Az ingatlan utoljára 3 évvel ezelőtt cserélt gazdát bő 10 %-kal a jelenlegi irányár alatt. Az ügynök elárulta, hogy pályafutása során még ő sem találkozott ilyen keskeny ingatlannak, a különleges egyediség miatt óriási érdeklődésre számít.

Így sikerült az étkező kialakítása

A ház akár egy fiatal párnak, akár egyedülállóknak praktikus megoldás lehet, nagycsaládosoknak viszont kevésbé ajánlott. Decemberben kissé alább hagy az érdeklődés, de a várakozások szerint januárban gazdára találhat a vékonyka, de rendkívüli vonzerővel rendelkező ingatlan.

A nappalit a minimalista stílus jellemzi, de egy kandallót sikerült becsempészni

Nem utolsó szempont, hogy alig néhány perces sétára található az egyik londoni metróvonal. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kertrész is, ahol nyáron alkalom nyílik egy kis kerti sütögetésre is.

A hálóban maximális a helykihasználás

A képek forrása: Daily Mail

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20