21 °C Budapest

Így rendezték be a cingár házat - ritkán látott képek

Pénzcentrum
2009. december 7. 16:58

Londonban piacra dobták az egész szigetország egyik legkeskenyebb házát. A többszintes ingatlan hasznos alapterülete a 168 centiméteres szélesség következtében mindössze 90 négyzetméter. Az irányár 550 ezer font (165 millió forint), az 1,8 millió forintos négyzetméterár londoni viszonylatban nem számít túl magasnak.

A házban jelenleg két szobát alakítottak ki, de a hirdetés szerint a legfelső szinten egy további szoba kialakítására van mód, amennyiben a vevő úgy kéri. A hirdetéssel megbízott cég szerint az értékesítés középpontjában a ház egyedi jellemzője áll, a hírek szerint ez a szigetország legkeskenyebb háza.

Hiába vékony a ház, csak vastag pénztárcájúak tudják megvenni

Az ingatlan utoljára 3 évvel ezelőtt cserélt gazdát bő 10 %-kal a jelenlegi irányár alatt. Az ügynök elárulta, hogy pályafutása során még ő sem találkozott ilyen keskeny ingatlannak, a különleges egyediség miatt óriási érdeklődésre számít.

Így sikerült az étkező kialakítása

A ház akár egy fiatal párnak, akár egyedülállóknak praktikus megoldás lehet, nagycsaládosoknak viszont kevésbé ajánlott. Decemberben kissé alább hagy az érdeklődés, de a várakozások szerint januárban gazdára találhat a vékonyka, de rendkívüli vonzerővel rendelkező ingatlan.

A nappalit a minimalista stílus jellemzi, de egy kandallót sikerült becsempészni

Nem utolsó szempont, hogy alig néhány perces sétára található az egyik londoni metróvonal. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kertrész is, ahol nyáron alkalom nyílik egy kis kerti sütögetésre is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A hálóban maximális a helykihasználás

A képek forrása: Daily Mail

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem