11 °C Budapest

Így rendezték be a cingár házat - ritkán látott képek

Pénzcentrum
2009. december 7. 16:58

Londonban piacra dobták az egész szigetország egyik legkeskenyebb házát. A többszintes ingatlan hasznos alapterülete a 168 centiméteres szélesség következtében mindössze 90 négyzetméter. Az irányár 550 ezer font (165 millió forint), az 1,8 millió forintos négyzetméterár londoni viszonylatban nem számít túl magasnak.

A házban jelenleg két szobát alakítottak ki, de a hirdetés szerint a legfelső szinten egy további szoba kialakítására van mód, amennyiben a vevő úgy kéri. A hirdetéssel megbízott cég szerint az értékesítés középpontjában a ház egyedi jellemzője áll, a hírek szerint ez a szigetország legkeskenyebb háza.

Hiába vékony a ház, csak vastag pénztárcájúak tudják megvenni

Az ingatlan utoljára 3 évvel ezelőtt cserélt gazdát bő 10 %-kal a jelenlegi irányár alatt. Az ügynök elárulta, hogy pályafutása során még ő sem találkozott ilyen keskeny ingatlannak, a különleges egyediség miatt óriási érdeklődésre számít.

Így sikerült az étkező kialakítása

A ház akár egy fiatal párnak, akár egyedülállóknak praktikus megoldás lehet, nagycsaládosoknak viszont kevésbé ajánlott. Decemberben kissé alább hagy az érdeklődés, de a várakozások szerint januárban gazdára találhat a vékonyka, de rendkívüli vonzerővel rendelkező ingatlan.

A nappalit a minimalista stílus jellemzi, de egy kandallót sikerült becsempészni

Nem utolsó szempont, hogy alig néhány perces sétára található az egyik londoni metróvonal. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kertrész is, ahol nyáron alkalom nyílik egy kis kerti sütögetésre is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A hálóban maximális a helykihasználás

A képek forrása: Daily Mail

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?