11 °C Budapest

Hatalmas adósság: óriási bajban a világsztár!

2009. november 14. 16:58

Hivatalossá vált, hogy Nicolas Cage többé nem tulajdonosa New Orleans-i ingatlanjainak. Cage hitelezője, a Regions Bank ugyanis visszavette mindkét lakását, mivel a világsztár nem tudta fizetni jelzáloghitelét.

Mint arról nemrég beszámoltunk, komoly bajban van Nicolas Cage. A Nemzet aranya és a Tolvajtempó sztárjának - adósságai miatt- több értékes házát is értékesítenie kell.

Hírügynökség információk szerint Nicolas Cage 20 millió dollárra perli volt gazdasági menedzserét, mivel állítása szerint a tanácsadó útmutatásai vitték csődbe. A színész anyagi helyzete jelentősen megingott, és egykori gazdasági menedzserét, Samuel J. Levin-t vádolja azzal, hogy rossz tanácsokat adott, és elmulasztotta értesíteni őt halmozódó tartozásairól.

 

Fotó: Pénzcentrum archív


Sajtóhírek szerint az Oscar-díjas filmszínésznek több luxusingatlanát is el kell adnia: csodálatos angliai kastélyát például 5 millió fontért (1,5 milliárd forint) dobta piacra. Bel Air-ben található villája pedig már el is kelt, méghozzá a hírek szerint 15 millió dollárért, azaz közel 4 milliárd forintért. Az ingatlant - mely szakértők szerint akár 35 millió dollárt is érhet- Cage tíz évvel ezelőtt vásárolta, 7 millió dollár körüli összegért.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azt is lehetett tudni, hogy a sztár két New Orleans-i házát is árulja, egyenként több, mint 5 millió dollárért (883 millió forint). Most azonban bizonyossá vált, hogy a színésznek hitelező a Regions Bank nem tud tovább várni, és visszavette mindkét ingatlant, összesen 4,5 millió dollárért -így Cage több millió dollárt bukott a hitelügyleten.

Úgy tudni, a sztár amerikai adóhatóságnak is tartozik, összesen 6 millió dollárral.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?