5 °C Budapest

Hatalmas adósság: óriási bajban a világsztár!

2009. november 14. 16:58

Hivatalossá vált, hogy Nicolas Cage többé nem tulajdonosa New Orleans-i ingatlanjainak. Cage hitelezője, a Regions Bank ugyanis visszavette mindkét lakását, mivel a világsztár nem tudta fizetni jelzáloghitelét.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mint arról nemrég beszámoltunk, komoly bajban van Nicolas Cage. A Nemzet aranya és a Tolvajtempó sztárjának - adósságai miatt- több értékes házát is értékesítenie kell.

Hírügynökség információk szerint Nicolas Cage 20 millió dollárra perli volt gazdasági menedzserét, mivel állítása szerint a tanácsadó útmutatásai vitték csődbe. A színész anyagi helyzete jelentősen megingott, és egykori gazdasági menedzserét, Samuel J. Levin-t vádolja azzal, hogy rossz tanácsokat adott, és elmulasztotta értesíteni őt halmozódó tartozásairól.

 

Fotó: Pénzcentrum archív


Sajtóhírek szerint az Oscar-díjas filmszínésznek több luxusingatlanát is el kell adnia: csodálatos angliai kastélyát például 5 millió fontért (1,5 milliárd forint) dobta piacra. Bel Air-ben található villája pedig már el is kelt, méghozzá a hírek szerint 15 millió dollárért, azaz közel 4 milliárd forintért. Az ingatlant - mely szakértők szerint akár 35 millió dollárt is érhet- Cage tíz évvel ezelőtt vásárolta, 7 millió dollár körüli összegért.

Azt is lehetett tudni, hogy a sztár két New Orleans-i házát is árulja, egyenként több, mint 5 millió dollárért (883 millió forint). Most azonban bizonyossá vált, hogy a színésznek hitelező a Regions Bank nem tud tovább várni, és visszavette mindkét ingatlant, összesen 4,5 millió dollárért -így Cage több millió dollárt bukott a hitelügyleten.

Úgy tudni, a sztár amerikai adóhatóságnak is tartozik, összesen 6 millió dollárral.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?