14 °C Budapest

Horror a II. kerületben: mumifikálódott bérlő várta a kilakoltatókat

2009. augusztus 19. 08:47

Az önkormányzat munkatársai találtak rá egy bérlő mumifikálódott holttestére tegnap a II. kerületi Lövőház utca egyik lakásában. A 3. emeleti bérleménynél a ház lakói évek óta nem észleltek mozgást. Egy idősebb házaspár élt az ingatlanban, de sokan még nem is láthatták őket, mivel csak pár éve költöztek a házba.

A hivatal munkatársai tegnap azért vonultak ki, hogy kilakoltassák a bérlőket és visszaszerezzék az ingatlant, aminek díjait már évek óta nem fizették. Az egyik szomszéd elmondta, hogy már többször jelezték az önkormányzatnak, hogy valami nincs rendben. A közvetlen falszomszéd meg akarta vásárolni az ingatlant, egy másik pedig hullaszagot érzett.

A szomszédok elmondták, a kint járt hivatalnokok azt mondták a lakóknak, hogy egy bírósági végzés miatt vártak évekig a kilakoltatással. Valaki csak pár éve lakik a bérházban, de soha semmilyen mozgást nem észlelt a szomszédban. "Állítólag a bácsi felesége sincs meg, most őt is keresik"- mondták.

Forrás: Magyar Hírlap

A körfolyosós ház egyik ütött-kopott ajtaja egy 20-30 négyzetméteres garzonlakás bejárata. Belátni nem lehet, mert csak utcára néző ablaka van. A bácsi mumifikálódott holttestét az ajtóban találták meg a hivatalnokok, be sem tudtak tőle menni a belülről bereteszelt lakásba. A televízió 8 éve működött, a készüléket a rendőrök kapcsolták ki.

Vissza a főoldalra!

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem