Horror a II. kerületben: mumifikálódott bérlő várta a kilakoltatókat

2009. augusztus 19. 08:47

Az önkormányzat munkatársai találtak rá egy bérlő mumifikálódott holttestére tegnap a II. kerületi Lövőház utca egyik lakásában. A 3. emeleti bérleménynél a ház lakói évek óta nem észleltek mozgást. Egy idősebb házaspár élt az ingatlanban, de sokan még nem is láthatták őket, mivel csak pár éve költöztek a házba.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A hivatal munkatársai tegnap azért vonultak ki, hogy kilakoltassák a bérlőket és visszaszerezzék az ingatlant, aminek díjait már évek óta nem fizették. Az egyik szomszéd elmondta, hogy már többször jelezték az önkormányzatnak, hogy valami nincs rendben. A közvetlen falszomszéd meg akarta vásárolni az ingatlant, egy másik pedig hullaszagot érzett.

A szomszédok elmondták, a kint járt hivatalnokok azt mondták a lakóknak, hogy egy bírósági végzés miatt vártak évekig a kilakoltatással. Valaki csak pár éve lakik a bérházban, de soha semmilyen mozgást nem észlelt a szomszédban. "Állítólag a bácsi felesége sincs meg, most őt is keresik"- mondták.

Forrás: Magyar Hírlap

A körfolyosós ház egyik ütött-kopott ajtaja egy 20-30 négyzetméteres garzonlakás bejárata. Belátni nem lehet, mert csak utcára néző ablaka van. A bácsi mumifikálódott holttestét az ajtóban találták meg a hivatalnokok, be sem tudtak tőle menni a belülről bereteszelt lakásba. A televízió 8 éve működött, a készüléket a rendőrök kapcsolták ki.

Vissza a főoldalra!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20