4 °C Budapest

Horror a II. kerületben: mumifikálódott bérlő várta a kilakoltatókat

2009. augusztus 19. 08:47

Az önkormányzat munkatársai találtak rá egy bérlő mumifikálódott holttestére tegnap a II. kerületi Lövőház utca egyik lakásában. A 3. emeleti bérleménynél a ház lakói évek óta nem észleltek mozgást. Egy idősebb házaspár élt az ingatlanban, de sokan még nem is láthatták őket, mivel csak pár éve költöztek a házba.

A hivatal munkatársai tegnap azért vonultak ki, hogy kilakoltassák a bérlőket és visszaszerezzék az ingatlant, aminek díjait már évek óta nem fizették. Az egyik szomszéd elmondta, hogy már többször jelezték az önkormányzatnak, hogy valami nincs rendben. A közvetlen falszomszéd meg akarta vásárolni az ingatlant, egy másik pedig hullaszagot érzett.

A szomszédok elmondták, a kint járt hivatalnokok azt mondták a lakóknak, hogy egy bírósági végzés miatt vártak évekig a kilakoltatással. Valaki csak pár éve lakik a bérházban, de soha semmilyen mozgást nem észlelt a szomszédban. "Állítólag a bácsi felesége sincs meg, most őt is keresik"- mondták.

Forrás: Magyar Hírlap

A körfolyosós ház egyik ütött-kopott ajtaja egy 20-30 négyzetméteres garzonlakás bejárata. Belátni nem lehet, mert csak utcára néző ablaka van. A bácsi mumifikálódott holttestét az ajtóban találták meg a hivatalnokok, be sem tudtak tőle menni a belülről bereteszelt lakásba. A televízió 8 éve működött, a készüléket a rendőrök kapcsolták ki.

Vissza a főoldalra!

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?