15 °C Budapest

Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

2009. május 21. 10:02

Hatan -köztük egy terhes anya- megsérültek tegnap egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A boltban pár perccel az eset előtt alkoholt szeretett volna vásárolni, azonban nem szolgálták ki.

Az eset tegnap délután történt, Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas volt, amikor bement a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

Fotó: dailymail.co.uk


A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Állítólag az üzletvezető még a parkolóban megpróbálta lebeszélni arról, hogy ilyen állapotban vezessen, de az ittas sofőr nem hallgatott rá.

Fotó: dailymail.co.uk


Annyira részeg volt, hogy először nem sikerült eltalálnia a bolt üvegfalát, de visszatolatott, és másodszorra már egyenesen az üzletnek hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, a hírek szerint egy terhes nő is van köztük. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

Fotó: dailymail.co.uk


Brit lapinformációk szerint a sofőr az autóban várta meg, míg a rendőrök letartóztatták. Gyilkossági szándék és ittas vezetés gyanújával indítottak ellene eljárást.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05