2 °C Budapest

Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

2009. május 21. 10:02

Hatan -köztük egy terhes anya- megsérültek tegnap egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A boltban pár perccel az eset előtt alkoholt szeretett volna vásárolni, azonban nem szolgálták ki.

Az eset tegnap délután történt, Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas volt, amikor bement a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

Fotó: dailymail.co.uk


A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Állítólag az üzletvezető még a parkolóban megpróbálta lebeszélni arról, hogy ilyen állapotban vezessen, de az ittas sofőr nem hallgatott rá.

Fotó: dailymail.co.uk


Annyira részeg volt, hogy először nem sikerült eltalálnia a bolt üvegfalát, de visszatolatott, és másodszorra már egyenesen az üzletnek hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, a hírek szerint egy terhes nő is van köztük. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

Fotó: dailymail.co.uk


Brit lapinformációk szerint a sofőr az autóban várta meg, míg a rendőrök letartóztatták. Gyilkossági szándék és ittas vezetés gyanújával indítottak ellene eljárást.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58