26 °C Budapest

Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

2009. május 21. 10:02

Hatan -köztük egy terhes anya- megsérültek tegnap egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A boltban pár perccel az eset előtt alkoholt szeretett volna vásárolni, azonban nem szolgálták ki.

Az eset tegnap délután történt, Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas volt, amikor bement a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

Fotó: dailymail.co.uk


A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Állítólag az üzletvezető még a parkolóban megpróbálta lebeszélni arról, hogy ilyen állapotban vezessen, de az ittas sofőr nem hallgatott rá.

Fotó: dailymail.co.uk


Annyira részeg volt, hogy először nem sikerült eltalálnia a bolt üvegfalát, de visszatolatott, és másodszorra már egyenesen az üzletnek hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, a hírek szerint egy terhes nő is van köztük. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Fotó: dailymail.co.uk


Brit lapinformációk szerint a sofőr az autóban várta meg, míg a rendőrök letartóztatták. Gyilkossági szándék és ittas vezetés gyanújával indítottak ellene eljárást.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem