3 °C Budapest

Lakás akár féláron, csak figyelj!

Pénzcentrum
2006. július 3. 13:30

Új lakás vásárlása esetén az úgynevezett előértékesítési periódusnak köszönhetően bevezető áron veheted meg lakásodat, amellyel általában 3 százalékos megtakarítás érhető el vagy kedvező fizetési ütemezést kínálnak - elég csupán az ár 10-20 százalékát befizetni, a fennmaradó összeget az átadás után - számodra a fejlesztők.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Új lakás vásárlása esetén az úgynevezett előértékesítési periódusnak köszönhetően bevezető áron veheted meg lakásodat, amellyel általában 3 százalékos megtakarítás érhető el vagy kedvező fizetési ütemezést kínálnak - elég csupán az ár 10-20 százalékát befizetni, a fennmaradó összeget az átadás után - számodra a fejlesztők - írja a Napi Gazdaság.

Az Otthon Centrum elemzéséből kiderül, hogy az előértékesítési periódus a projektnek az a szakasza, amikor nincs végleges marketinganyag, a lakások sem rendelkeznek végleges alaprajzzal és az átadásnak is csupán hónapokban megadott intervalluma van.

A vásárlással mindenki jól járhat, a beruházónak 20-25 százalékos értékesítettség esetén hajlandó finanszírozni a bank az egyes fejlesztéseket, a vevőnek a számtalan kedvező fizetési ajánlat mellett extra felszereltséget kínálnak, - például konyhabútor beépítése - továbbá beleszólhatsz a belső kialakításba és nem utolsó sorban a teljes lakáskínálatból válogathatsz.

Ilyen kezdeti előnyöket kihasználva belvárosi vagy Duna-parti lakás esetén 2-3 év múlva akár 50 százalékkal drágábban értékesítheted az ingatlant.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 30. 14:35