11 °C Budapest

Lakás akár féláron, csak figyelj!

Pénzcentrum
2006. július 3. 13:30

Új lakás vásárlása esetén az úgynevezett előértékesítési periódusnak köszönhetően bevezető áron veheted meg lakásodat, amellyel általában 3 százalékos megtakarítás érhető el vagy kedvező fizetési ütemezést kínálnak - elég csupán az ár 10-20 százalékát befizetni, a fennmaradó összeget az átadás után - számodra a fejlesztők.

Új lakás vásárlása esetén az úgynevezett előértékesítési periódusnak köszönhetően bevezető áron veheted meg lakásodat, amellyel általában 3 százalékos megtakarítás érhető el vagy kedvező fizetési ütemezést kínálnak - elég csupán az ár 10-20 százalékát befizetni, a fennmaradó összeget az átadás után - számodra a fejlesztők - írja a Napi Gazdaság.

Az Otthon Centrum elemzéséből kiderül, hogy az előértékesítési periódus a projektnek az a szakasza, amikor nincs végleges marketinganyag, a lakások sem rendelkeznek végleges alaprajzzal és az átadásnak is csupán hónapokban megadott intervalluma van.

A vásárlással mindenki jól járhat, a beruházónak 20-25 százalékos értékesítettség esetén hajlandó finanszírozni a bank az egyes fejlesztéseket, a vevőnek a számtalan kedvező fizetési ajánlat mellett extra felszereltséget kínálnak, - például konyhabútor beépítése - továbbá beleszólhatsz a belső kialakításba és nem utolsó sorban a teljes lakáskínálatból válogathatsz.

Ilyen kezdeti előnyöket kihasználva belvárosi vagy Duna-parti lakás esetén 2-3 év múlva akár 50 százalékkal drágábban értékesítheted az ingatlant.
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?