11 °C Budapest
Sokmilliós luxusesküvőre készül a Barátok közt sztárja

Sokmilliós luxusesküvőre készül a Barátok közt sztárja

2017. február 20. 16:45

Már két éve eljegyezte kedvesét Solti Ádám, aki a Barátok közt Bokros Ádámját alakítja. Elmondása szerint azért nem került még sor a nagy napra, mert csak ő közel kétszáz vendéget szeretne meghívni. Az esküvő egyébként is egy költséges dolog, általában milliós tétel alatt senki sem ússza meg.

Még gyűjti a milliókat az esküvőre Solti Ádám, elmondása szerint szeretné megadni a módját, és egy elegáns helyszínen képzeli a nagy napot méghozzá úgy, hogy minden barátja, rokona és kollégája jelen van.

Csak én közel kétszáz fővel számolhatok, és Berni is meghívja a szeretteit. Ez több millió forintos költséggel jár

- mondta a Hot! Magazinnak Solti Ádám, a Barátok közt sztárja. A pár anyagi helyzetére az is hatással van, hogy a menyasszonya fő jövedelme a főiskolai ösztöndíj. Ráadásul nem az esküvő áll az első helyen, amire most gyűjtenek, a színész egyelőre főleg leendő otthonuk építésére fordítja a keresetét.

A száztíz négyzetméteres ház falai már állnak. Ennél nagyobbat nem szeretnénk, mert túl fárasztó lenne a takarítása és költséges a fűtése

- mondta a színész a lapnak. Már jelenleg is együtt él a kedvesével, de valószínű, hogy csak a beköltözés után kerül sor az esküvőre.

A házasság és az esküvők egyébként reneszánszukat élik, 2010 óta egyre többen kötnek házasságot Magyarországon. Az 1970-es években átlagosan még 97 ezer házasságot kötöttek évente, ám ez a szám az 1980-as években 73 ezerre, az 1990-es években 53 ezerre, az ezredfordulót követő évtizedben pedig 43 ezerre esett vissza. A 2010-es év jelentette az elmúlt évtizedek mélypontját, amikor egy év leforgása alatt mindössze 35 520 pár járult anyakönyvvezető elé.

Azóta évről évre emelkedett a házasságkötések száma. A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb, előzetes adatai szerint 2016. január-november között 48 920 házasságot kötöttek. Ez a szám a decemberi adatok nélkül is több volt, mint ahányan 2015-ben házasságra léptek, és a számokból úgy tűnik, hogy az elmúlt húsz évet tekintve 2016-ban házasodtak a legtöbben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Költségekkel csak óvatosan

Az esküvő - főleg, ha nagy lakodalom követi - mindig költséges, és nem jellemző, hogy a nagy napra költött összeg megálljon hét számjegy alatt.

Tapasztalatom szerint 1,5-2,5 millió között költenek átlagosan a magyar párok az esküvőjükre, de persze ez is a társadalmi rétegtől és az igényektől függ

- mondta korábban a Pénzcentrumnak Radanovics Ivett, esküvőszervező. Természetesen vannak kirívó estek, amikor a pár 5-6 milliót is elkölt az esküvőre. Ebbe az összegbe azonban már olyanok is beleférnek, mint termet bérelni egy kastélyban, vagy fizetni az egész násznépnek a szállást éjszakára. De az egyedi ruha, dekoráció vagy menüsor is sokba kerülhet.

Címlapkép: MTI

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Bankmonitor  |  2022. szeptember 26. 16:49
Bár a legnépszerbb lakáshitelek kamata már 7-8 százalékról indul a támogatott hiteleknek köszönheten...
MEDIA1  |  2022. szeptember 26. 16:35
A cél, hogy 1 millió ember imádkozzon három napon át az esti órákban a békéért.
Kiszámoló  |  2022. szeptember 26. 15:28
Megjelent a tájékoztató az új prémium állampapírokról. Az ötéves 0.75 százalékos prémiumot fizet, de...
Számvető  |  2022. szeptember 26. 05:12
A diszkont kincstárjegy nagyon felkapott lett az elmúlt fél évben. Ez nem is csoda, hiszen az 1 éves...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?