A hollywoodi szépség és a tőzsde

Pénzcentrum
2011. július 4. 14:32

Michelle Williams hollywoodi színésznő 1980-ban a Montana béli kisvárosban Kalispellben látta meg a napvilágot. Édesanyja Carla háztartásbeli volt, édesapja Larry Williams pedig a világ egyik leghíresebb és egyben leghírhedtebb tőzsdei kereskedőjeként lett ismert.

Larry Williams többek között arról híresült el, hogy 1987-ben egy tőzsdeversenyen, valós pénzzel kereskedve a 10 ezer dolláros számláját egy év alatt 1,1 millió dollárra dagasztotta. Larry emellett számos tőzsdei bestseller szerzője és Ronald Reagen jó barátja volt.

2006. májusában, miközben Ausztráliát járta előadókörútjával, letartóztatták. Másfél millió dolláros adócsalás volt a vád. Larryt azóta felmentették, és azt csinálja amihez a legjobban ért: kereskedik, könyveket ír és átadja évtizedes tudását, tapasztalatát. És versenyez... Vagy maratont fut, vagy a montanai szenátori székért száll ringbe.

Larry Willimas Ronald Reagan társaságában az Air Force One-on


De most térjünk vissza Larry lányára , Michelle-re, aki már kisgyermekként érdeklődött a színjátszás iránt. Szülei hevesen ellenezték terveit, mondván az ő lányukból bizony nem lesz csepürágó. Michelle azonban  nem volt rest, és 1997-ben 17 évesen elköltözött a szülői házból, hogy álmait megvalósítsa.

1997-et írunk. Michelle Los Angelesben lakik, teljesen ismeretlen tini szinésznőcskeként tengeti napjait. Nincs egyetlen vasa sem, szó szerint napról napra él. Törte a fejét hogyan juthatna némi pénzhez és mivel szinte az anyatejjel szívta magába a tőzsde szeretetét, úgy döntött ugyanott teszi próbára magát, ahol 10 évvel azelőtt apja történelmet írt, az azóta is megdönthetetlen 11 376 %-os profitjával. Michelle indul hát a World Cup Championship of Futures Trading versenyen. Összeszorított foggal kölcsönkért az apjától 10 ezer dollárt és jelentkezett a kereskedők világbajnokságra.


Michelle Williams


Ötven profi kereskedő ellen versenyzett, sok közülük Wall Street-en edzett menő tőzsdecápa volt. Abban az évben megtörtént a szinte lehetetlen. A 17 éves lány megnyerte a versenyt. Sőt, nemcsak megnyerte, hanem porrá alázta a profikat. 100 094 dollárt csinált egy év alatt az apjától kikuncsorgott 10 ezerből!!!!
Ez 1000%-os hozam egyetlen év alatt! Ez minden idők negyedik legnagyobb nyereménye.
(Aki nem hiszi itt meggyőződhet róla: http://www.robbinstrading.com/worldcup/standings.asp)

Immáron gazdag, független nőként Michelle visszatért a színjátszáshoz, ahol elérte élete első átütő színészi sikerét a Dawson és haverok című tinisorozatban. A sorozat filmtörténeti jelentősége vitatható, arra mindenesetre kiváló volt, hogy kikövezze Michelle útját a nagy hollywoodi kasszasikerek felé. 2005-ben már egy teljesen másfajta megmérettetésen indult, ugyanis Oscar díjra jelölték a nagy port kavart homoszexuális cowboyokról szóló Túl a barátságon című filmben nyújtott drámai alakításáért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ugyanebben az évben született meg Michelle és az azóta tragikus hirtelenséggel gyógyszer túladagolásban elhunyt, sokak szerint Joker szerepében még a legendás Jack Nicolsont is felülmúló Heath Ledger (A hazafi, Casanova, A sötét lovag) kislánya, Matilda.

Michelle azóta is hálás apjának, amiért bevezette a tőzsde rejtelmeibe, ami garantálja, hogy a tőzsde világa iránti szeretet és elhivatottság generációról generációra fog öröklődni a Williams családban.

Ha Ön is érdeklődik a tőzsde iránt, ajánljuk figyelmébe a PC Tőzsdesuli díjmentes előadásait, ahol feltárjuk Ön előtt a Williams család sikerreceptjét!

(A fenti írás saját termék/szolgáltatás népszerűsítését szolgálja!)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm