Melyik banknál mennyivel olcsóbb interneten utalni, mint egy bankfiókban?

2010. december 9. 09:02

A tíz legnagyobb magyarországi kereskedelmi bankból minden második úgy nyilatkozott, hogy sem decemberben, sem a 2011-es év első felében nem tervezi a lakossági termékek és szolgáltatások díjainak emelését - írja a Világgazdaság.

Nyár végén, valamint az ősz elején több hitelintézet is jelentősen növelte a hitelekhez és a pénzforgalom lebonyolításához kapcsolódó díjakat, szakértők szerint jövőre az ügyfeleknek újabb emelésekre kell számítaniuk.

Nagyításért kattints a táblázatra!


A kormány tegnapi döntése értelmében ugyanakkor a bankoknak tilos az ügyfél számára hátrányosan módosítani a lakossági hitelszerződéseket, és egy rendelettel egyéb módon is védik az ügyfelek érdekeit.

Az erről szóló összeállításunkat itt olvashatod el: Lakáshitel kamatok: elkészült a bankokat korlátozó kormányrendelet


A lakossági hitelek kamatai érezhetően csökkentek az elmúlt hónapokban, ám a lap szerint a következő időszakban megfordulhat ez a trend.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Elemzés: Havi 27 ezer, vagy havi 55 ezer? Nem mindegy! Jelzáloghitel-körkép!

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?