Portrait of an Attractive Empowered Multiethnic Woman Looking at Camera and Charmingly Smiling. Businesswoman at Work, Information Technology Manager, Software Engineering Professional

Újabb amerikai óriásmulti érkezik Magyarországra: rengetegen örülhetnek, ez már nagyon érett

2024. május 27. 11:05

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az egyik legnagyobb amerikai felhőszolgáltató, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba. A cég a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac.

Eddig az észak-amerikai és egyesült-királyságbeli piacon működött a 12 éve alapított Intuitive.Cloud, európai terjeszkedését pedig most Magyarországon és Romániában indítja el. Komoly szereplőről van szó, hiszen ügyfelei között több, mint 130 Fortune1000-es vállalat van, többek között a bank-, biztosítási és pénzügyi szektorból, de egészségügyi, energetikai, telekommunikációs és gyártó cégekkel is együttműködnek.

A cég stratégiai szolgáltató partnereik között pedig olyan cégek szerepelnek, mint az AWS, a Google és a Microsoft Azure. A felhőszolgáltató jelenleg 400 embert foglalkoztat világszerte, és kiemelt figyelmet fordít munkatársai személyes és szakmai fejlődésére, amely magában foglalja a mentorálást, az innovatív technológiákkal és a globális vállalati ügyfelekkel való együttműködést is.

Az amerikai cég a Hays Hungary-t választotta a szakemberek megtalálására és toborzás-kiválasztási folyamatok lebonyolítására.

Ez a hír éppen jókor jött mind a piacnak, mind pedig az IT-szakmában dolgozóknak. A szektor még mindig a legkiemelkedőbb béreket kínálja, azonban a korábbi lendületet némileg elvesztő gazdasági környezetben nem volt könnyű navigálni egészen a tavalyi utolsó negyedévig. Az Intuitive érkezése a térségbe remélhetőleg a piac újbóli fellendülését jelentheti majd, a szakemberek számára biztosított lehetőségek kapcsán biztosan

– mondta Bucsku György, a Hays toborzásért felelős igazgatója.

Az Intuitive.Cloud azért választotta Magyarországot és Romániát a terjeszkedés színterének, mert a két országban van meg a szükséges, megfelelően képzett munkaerő, emellett pedig az időeltolódással is ki tudják szolgálni nemzetközi ügyfeleiket. Jay Ashok Modh, a cég alapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy az Intuitive.Cloud hosszú távra tervez a térségben.

Az európai piacra lépésünk nagy mérföldkő a cég életében. Kimagasló szolgáltatást nyújtunk és a legjobb szakemberekkel szeretnénk dolgozni Magyarországon, emellett a portfóliónkat is folyamatosan bővítjük. Távlati célunk, hogy meghatározó szereplővé váljunk Európában, miközben tovább bővítjük globális ügyfélkörünket, lehetőséget biztosítva az EU-ban dolgozó csapatunknak, hogy újabb és más projekteken dolgozhasson

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- fogalmazott a vezérigazgató.

Az Intuitive.Cloud már elkezdte a helyi és romániai csapatok felépítését, a kiválasztás is már zajlik. Különösen jó hír lehet a szakembereknek, hogy a cég magyar irodát nem tervez nyitni, azaz a munkavállalók az ország bármely részéről, teljes munkaidőben otthonról dolgozhatnak majd.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.06.20 08:03
A csendes vakációzás egy olyan munkahelyi trend, amikor az alkalmazottak titokban vesznek ki szabads...
perfekt  |  2024.06.04 14:41
A Perfekt Zrt. megkapta a Pénzügyminisztériumtól a Határozatot az Adótanácsadói és az Okleveles adós...
coachco  |  2024.06.02 21:06
A május végi hétvégén zajló Zöld Civil Országos Találkozó sokkal jobb élmény volt, mint amire számít...
laskainelli  |  2024.05.30 21:29
A nyár a felfrissülés, a kaland, a fény és a pihenés időszaka, számos lehetőséget kínál, hogy feltöl...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem