18 °C Budapest
Cropped shot of a woman holding a basket while shopping at a grocery store

Elkezdett magyar melósokat toborozni az orosz Mere boltlánc: 500 ezres fizetés, nyelvtudás sem kell

2024. április 9. 16:14

Nettó félmillió forintos fizetésért és eladási mennyiségtől függő jutalékért keres magyarországi beszerzési menedzsereket a hamarosan hazánkban megjelenő orosz Mere üzletlánc.

Nemrég a Pénzcentrum is foglalkozott vele, hogy újabb diszkontlánc érkezhet Magyarországra a közeljövőben. A korábbi információk szerint az orosz Mere kiskereskedelmi vállalat tervei között szerepel, hogy három éven belül 200 boltot nyitna Magyarországon, 700 millió eurós forgalmat tűzve ki célul.

Most kiderült, nemcsak hogy tervezi a boltnyitást, de már céget is bejegyeztetett, és a Linkedinen toboroz és 11 alkalmazottja van az oroszországi Mere diszkontláncnak Magyarországon. Mint a Telex kiszúrta, a cég nettó félmillió forintos fizetésért és eladási mennyiségtől függő jutalékért keres magyarországi beszerzési menedzsereket.

A portál ezt egy, a LinkedInen fellelt álláshirdetés alapján írta meg, amelyben a Mere már két hónappal ezelőtt dolgozókat keresett Magyarországon. Ebben beszerzési menedzser pozícióra keresnek munkatársakat, akiknek a beszállítók és gyártók felkutatása, a beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, és a versenytársak folyamatos figyelemmel kísérése lenne a feladata.

Ezért cserébe jól megközelíthető munkahelyet, és 9 és 17 óra között munkavégzést ígérnek. 1300 eurós (vagyis félmillió forintos) nettó fizetéssel, plusz az eladásoktól függő jutalékrendszerrel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hirdetést a Magyarországon bejegyzett TS Retail Kft. adta fel, a céget tavaly januárban alapítottak. A vállalat az Opten szerint tavaly december és idén február között 11 munkatársat vett fel, ami arra utal, hogy komoly gazdasági tevékenységre készül. Az álláshirdetésre a jelentkezéseket egy orosz emailcímre várják.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.05.21 13:59
Abban az esetben, ha felnőttképzés keretében tanulunk, felnőttképzési jogviszony jön létre. Az erre...
hrdoktor  |  2024.05.21 10:15
Azokat az irodai dolgozókat, akik a nap jelentős részében lefelé fordított fejjel néznek a munkaeszk...
laskainelli  |  2024.05.21 09:18
Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy egyszerűen elfogy az energiánk. Fáradtak, céltalanok és motiválat...
coachco  |  2024.05.07 19:25
Szeretem a falvakat! Persze nem mindegyik idilli, vannak szomorú falvak is. [...] Bővebben!
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem