Visszavonul a legendás magyar kapus

Visszavonul a legendás magyar kapus

2019. május 23. 11:01

26 év után szögre akasztja kesztyűjét Király Gábor. A legendás kapus az utóbbi években nevelőegyesületénél, a Haladásnál védett, de megfordult Angliában és Németországban is.

Huszonhat év játék után szerdán bejelentette visszavonulását Király Gábor 108-szoros magyar válogatott futballista.

Köszönöm a labdarúgásnak, hogy mindenre megtanított és általa jobb ember lehettem. Mindennap becsülettel készültem, mindig a maximumra törekedtem és alázatosan alkalmazkodtam minden feladathoz. Köszönöm a családnak és a barátoknak, hogy mindig mellettem álltak és támogattak! Nélkülük nem sikerült volna ez a csodálatos utazás, amely 26 évig tartott

- írta Király saját honlapján, hozzátéve azt is, hogy most új és izgalmas kihívások várnak rá, és továbbra is becsületes és alázatos munkával áll minden feladat elé.

Király 26 éves karrierje alatt 108 alkalommal volt válogatott és összesen 882 meccset játszott le különböző csapatok színeiben. Karrierjét a szombathelyi Haladásnál kezdte 1993-ban, majd a német Herthához igazolt, ahol hét évet húzott le. A következő nagyobb állomás az angol Crystal Palace volt, aztán pár kitérővel megint a németeknél, az 1860 Münchennél kötött ki. Ezután a Fulhamnél is játszott öt meccset, karrierje végére pedig visszatért a Haladáshoz, ahol egészen mostanáig védett.

A csapat utolsóként végzett az NB I. 2018/19-es szezonjában, így jövőre a másodosztályban folytatják - immár Király nélkül.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Milliókat keresett mackónadrágján

40. születésnapja alkalmából dobta piacra K1RALYSPORT néven saját márkás sporttermékeit Király Gábor. Az üzlet olyannyira beindult, hogy a kapus védjegyének számító szürke mackónadrágból néhány hé alatt elkapkodták az összeset.

Ez a korábbi számítások szerint nyolcmillió forintot jelenthetett a legendás hálóőrnek.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?