32 °C Budapest
Durva: ennyit kaszálhatsz hajvágással a fővárosban

Durva: ennyit kaszálhatsz hajvágással a fővárosban

2018. július 25. 11:05

Az utóbbi években Magyarországon egymás után nyílnak a borbélyüzletek, már a legforgalmasabb plázákban is találni olyan szalont, ahol kizárólag a férfi kuncsaftokkal foglalkoznak. De vajon mennyit lehet keresni borbélyként és vajon van-e elég munkaerő?

Az utóbbi néhány évben gombamód szaporodnak a borbélyüzletek, és korántsem csak Budapesten. Vidéken is egyre több olyan szalon nyílik, ahol kizárólag a férfi kuncsaftokat várják. Ráadásul nagyon sok bevásárlóközpontban is rendbe tetethetik szakállukat és frizurájukat a férfiak.

A Duna Plázában is működik például egy barbershop, ahol már egy hónapja keresnek embert.

400 000 forintot kereshetsz! Fodrászt / Barbert keresünk

- írták június végén. Úgy tudjuk, nettó 400 ezret fizetnek a leendő munkavállalónak, de ez az összeg nőhet a kuncsaftok számától és a ledolgozott munkaóráktól függően. Úgy tűnik, eddig viszont nem akadtak az ideális jelöltre, mert egy hete újra kitették a hirdetést. 

Nem csak a Duna Plázában okoz gondot a munkaerőhiány, kis keresgélés után rábukkantunk az Árkádban működő Barber Shop álláshirdetésére is, és a székesfehérvári Alba Plázában működő egységbe is keresnek munkaerőt. A Budapesten működő Black Sheep Barber szintén várja a  borotválás és a hajvágás szerelmeseit.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Jobban keresnek, mint a női fodrászok?

Az egyik nagy álláskereső portálon több olyan hirdetést találtunk, amelybe fodrászt keresnek. Egy újpalotai szalonban nettó 270 ezer forintos fizetést ajánlanak az új munkaerőnek. A Köki Terminálban működő egyik fodrászüzletbe havi nettó 300 ezerért keresnek fodrászt. Mind a két helyen bejelentett, alkalmazotti, 8 órás munkaviszonyban foglalkoztatják a dolgozókat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
laskainelli  |  2022.06.22 15:10
A határhúzás sokak számára kihívás. Többek között azért, mert nem szeretnének kellemetlen érzéseket...
perfekt  |  2022.06.22 07:06
Az államháztartást javító különadókról döntött a kormány a 197/2022. ( VI.4.) rendelete alapján....
hrdoktor  |  2022.06.20 04:36
Az internet, az okostelefonok és a közösségi média elterjedésének köszönhetően egyre többen szenvedn...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?