Durva: ennyit kaszálhatsz hajvágással a fővárosban

Durva: ennyit kaszálhatsz hajvágással a fővárosban

2018. július 25. 11:05

Az utóbbi években Magyarországon egymás után nyílnak a borbélyüzletek, már a legforgalmasabb plázákban is találni olyan szalont, ahol kizárólag a férfi kuncsaftokkal foglalkoznak. De vajon mennyit lehet keresni borbélyként és vajon van-e elég munkaerő?

Az utóbbi néhány évben gombamód szaporodnak a borbélyüzletek, és korántsem csak Budapesten. Vidéken is egyre több olyan szalon nyílik, ahol kizárólag a férfi kuncsaftokat várják. Ráadásul nagyon sok bevásárlóközpontban is rendbe tetethetik szakállukat és frizurájukat a férfiak.

A Duna Plázában is működik például egy barbershop, ahol már egy hónapja keresnek embert.

400 000 forintot kereshetsz! Fodrászt / Barbert keresünk

- írták június végén. Úgy tudjuk, nettó 400 ezret fizetnek a leendő munkavállalónak, de ez az összeg nőhet a kuncsaftok számától és a ledolgozott munkaóráktól függően. Úgy tűnik, eddig viszont nem akadtak az ideális jelöltre, mert egy hete újra kitették a hirdetést. 

Nem csak a Duna Plázában okoz gondot a munkaerőhiány, kis keresgélés után rábukkantunk az Árkádban működő Barber Shop álláshirdetésére is, és a székesfehérvári Alba Plázában működő egységbe is keresnek munkaerőt. A Budapesten működő Black Sheep Barber szintén várja a  borotválás és a hajvágás szerelmeseit.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Jobban keresnek, mint a női fodrászok?

Az egyik nagy álláskereső portálon több olyan hirdetést találtunk, amelybe fodrászt keresnek. Egy újpalotai szalonban nettó 270 ezer forintos fizetést ajánlanak az új munkaerőnek. A Köki Terminálban működő egyik fodrászüzletbe havi nettó 300 ezerért keresnek fodrászt. Mind a két helyen bejelentett, alkalmazotti, 8 órás munkaviszonyban foglalkoztatják a dolgozókat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?