28 °C Budapest
Luxusfizetés az Aldinál: mutatjuk, kik vihetnek haza több mint 1 milliót havonta

Luxusfizetés az Aldinál: mutatjuk, kik vihetnek haza több mint 1 milliót havonta

2018. április 24. 12:30

Magyarországi jelenlétének további erősítése és a vásárlók zökkenőmentes kiszolgálása érdekében tovább növeli munkatársai létszámát az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. Az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett összesen 38 munkakörben több mint 150 pozíció nyílt meg például az értékesítés, az ügyvitel, az informatika és a marketing területén. Az Aldi a bolti eladók és a logisztika területén dolgozók bérezéséhez hasonlóan publikussá tette számos további munkakör bértábláját.

A legnagyobb arányú bővülés a regionális értékesítési vezetők területén lesz, a jelenlegi létszámot bő 20 százalékkal tervezi emelni a vállalat. Az ebben a pozícióban dolgozó munkatársak felelnek 4-5 Aldi üzlet működéséért, forgalmáért, illetve régiótól függően mintegy 120-150 bolti eladó és pénztáros munkájáért.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 811 949,- forint,

amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet utalvány egészíti ki a juttatási csomagot.

A 9. évtől 1 311 336,- forint a bruttó járandóság havonta.

A pozícióban dolgozóknak lehetőségük nyílik cégen belül külföldi munkavégzésre, a regionális értékesítési vezetők mintegy negyede jelenleg is az ALDI osztrák, ausztrál, németországi, svájci, olaszországi, vagy angliai leányvállalatánál dolgozik, visszatérésük után pedig ők alkotják a vállalat menedzsment-utánpótlását. A vállalat tapasztalata alapján a külföldi munkavégzés után a regionális értékesítési vezetők visszatérnek Magyarországra, ahol ugyanabban, vagy magasabb pozícióban folytatják munkájukat az ALDI-nál.

Az ALDI számos területen kínál asszisztensi munkaköröket, ebben a pozícióban a munkatársak

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

kezdő bére 40 órás munkaidőben havi bruttó 444 469,- forint,

amely a cafeteria keretén belül további nettó 8333 forinttal, illetve 5000 forintos Erzsébet utalvánnyal egészül ki, így bruttó járandóságuk a cafeteria elemekkel kiegészítve eléri a havi 464 519,- forintot. A többi pozíció javadalmazásához hasonlóan ez az összeg a cégnél töltött idővel arányosan nő, a második évtől 529 119-, míg a harmadik évtől a havi bruttó járandóság a cafeteria elemekkel kiegészítve eléri az 595 219,- forintot.

Az ALDI 2018 tavaszától új gyakornoki programot indított. Ezen szinte valamennyi területen - pénzügy, marketing, HR, logisztika, beszerzés, értékesítés - számítanak felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók jelentkezésére, akik komoly tapasztalatokat szerezhetnek a hazai kiskereskedelem meghatározó szereplőjénél. A kiválasztott jelentkezőkkel legalább 2 hónapos időtartamú szerződést köt az ALDI, a gyakorlat során pedig havi bruttó 274 200,- forintos bért, illetve az utazási költségek megtérítését biztosítja a vállalat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
coachco  |  2021.07.28 17:49
Eszembe jutott egyik barátunk fia, aki járt egy magyarországi követségen, mégpedig a nagykövet meghí...
perfekt  |  2021.07.26 14:27
A számviteli törvény ez évi változásában módosították a számviteli szolgáltatásokra vonatkozó paragr...
hrdoktor  |  2021.07.26 08:31
Nem minden esetben lehet a szervezet jelzőrendszereire hagyatkozni: tudatos kontroll alatt kell tart...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
hrbonbon  |  2021.07.15 11:46
Elmúlt héten zajlott az AIMS International EMEA régiójának online konferenciája. Az AIMS független H...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 28. szerda
Szabolcs
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?