18 °C Budapest
Szegénységéről vallott a TV2 sztárja: két zsemlét sem tudott venni

Szegénységéről vallott a TV2 sztárja: két zsemlét sem tudott venni

2017. november 3. 17:00

Néhány éve még nagy szegénységben élt s Sztárban sztár énekese. Horváth Tamás elmondása szerint arra sem volt pénze, hogy kifizesse a számláit. Azóta anyagilag helyre állt, és a tévés szereplésért is jó gázsit kaphat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Horváth Tamás a napokban mesélt múltjáról, anyagi nehézségeiről, és többek között feleségéhez és annak kisfiához fűződő kapcsolatáról is.

Nagyon nehezen indult ez. Nagyon sokan nem hiszik el, hogy négy évvel ezelőtt arra sem volt pénzem, hogy kifizessem a számláimat, vagy, hogy vegyek magamnak két zsemlét"

- mesélte a Mokkában az énekes, aki ebben az időszakban ismerkedett meg feleségével. Az anyagi nehézségeken azonban már sikerült túllendülnie, a tévés szereplése pedig szintén sokat hozhat a konyhára. Főleg, ha sikerül sokáig bennmaradnia, mivel a szereplők adásonként kapják a fizetést. Ritkán kerül napvilágra, hogy a Sztárban sztár műsorban ki mekkora gázsit kap, tavaly az kavart nagy port a médiában, hogy Keresztes Ildikó 700-800 ezer forint körüli gázsit vitt haza adásonként. Sajtóértesülések szerint a műsor történetében még az eddigi legnagyobb csillag, Bereczki Zoltán sem kapott ekkora összeget. Ő 500 ezer forintot keresett egy-egy adás alkalmával, így győztesként "csupán" négymilliót kapott a műsor végére.

Több mint valószínű, hogy Horváth Tamás nem szárnyalja túl az eddigi legnagyobb keresetet, akkor is jóval többet keres majd, mint egy átlag magyar dolgozó. A KSH legfrissebb adatai szerint idén augusztusban a bruttó átlagkereset 292 400 forint volt, 13,2 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. Nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset családi kedvezmény nélkül 194 500 forint volt, a kedvezményt is figyelembe véve pedig 202 400 forintra becsülhető.

Vélhetően a TV2 műsorában egyetlen adásért több gázsit kap Horváth Tamás, mint amennyi a magyar havi átlagkereset. És az egyéb munkáiról és fellépéseiről még nem is esett szó.

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.19 09:08
  A tartós kapcsolatban élők számtalan problémát fel tudnak sorolni, hogy mi miatt szenvednek a tár...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?