17 °C Budapest
Menj sörkóstolónak: 4 milliós fizetés vár

Menj sörkóstolónak: 4 milliós fizetés vár

2016. december 1. 16:42

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne a sörivással pénzt keresni? Akkor van egy jó hírünk: ma már ez sem lehetetlen! Ráadásul még tapasztalat sem kell hozzá.


A Carlsberg sörgyártó cég a "Talán ez a legjobb munka a világon" című kampánya keretében keresi azt a szerencsés rajongóját, aki hajlandó 4 órán keresztül sört kóstolni és képviselni a márkát. A legjobb pedig az benne, hogy ezzel ráadásul nem is keveset, forintba átszámolva

4 milliónál is többet kereshetünk.

A bökkenő "csak" annyi, hogy a jelentkezőket Szingapúrban várják. Akinek azonban ez nem probléma, az bátran jelentkezhet, ha elmúlt 18 éves, ugyanis tapasztalatot nem kérnek a munkához. Jelentkezni egyébként december 4-ig lehet.

Akár gin kóstoló is lehetsz

Manapság egyre több olyan állást kínálnak, ami merőben eltér az átlagostól. A fenti példa mellett ma már létezik például egy ILoveGin nevű szervezet, akik havonta találkozót szerveznek, egy amolyan Gin&Tonic klubot, hogy a vendégeknek segítsenek megtalálni, hogy melyik kézműves gin lesz a következő kedvencük. Ehhez segítségül hívnak egy lelkes, gin-kedvelő gyakornokot, vagy ahogy ők hívják, ginternt.

Neki az a dolga, hogy végigkóstolja az új gineket, látogatja a szeszfőzdéket, és segít az új márkák és ízek kidolgozásában. Munkája során ráadásul rengeteget utazhat: mivel az Egyesült Királyság és Európa különböző pontjain kell segíteni a ginfőzdék munkáját. A kínált állás elég rugalmas, otthonról is lehet végezni, de számolni kell természetesen a sok utazással is.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az elvárás annyi, hogy a jelentkező nagyon szeresse a gint, megtudja különböztetni egymástól a jó minőségűt a silánytól, 18 év feletti legyen, és rendelkezzen jogosítvánnyal. Utóbbi feltétel egy kicsit furcsa, mivel leegyszerűsítve az lesz a munkája, hogy alkoholt igyon, tehát nem ajánlott autóval járnia munkába.

Elsőre talán nem tűnik túl komoly munkának, viszont évi minimum 20 ezer fontot fizetnek érte (ez 370 forintos árfolyamon számolva 7 millió 400 ezer frointot jelent), ami még az Egyesült Királyságban is egész jó fizetésnek számít.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?