27 °C Budapest

Címke: carlsberg (21 cikk)

Pénzcentrum | 2012. június 7. 05:22

Akik miatt a nők is megőrülnek majd három hétig

A népszerű személyekhez kötött imázsépítés a leghatékonyabb eszköze a piaci részesedés növelésének, de egy megható kezdeményezéssel is tömegek szimpátiáját lehet elnyerni. Az Euro 2012 nemcsak a futballcsapatok, hanem a támogatók versengését is hozza. A szponzoráció sikerében óriási szerepet játszik, milyen eredményt érnek el a versenyben a támogatott csapatok, de még inkább az, hogy kik lesznek az Európa Bajnokság meghatározó egyéniségei.

Pénzcentrum | 2012. június 6. 05:25

Ingyen is kijuthatsz az Eb-döntőre

A kiemelt sportesemények, így a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a szintén idén megrendezésre kerülő 30. nyári olimpiai játékok rendszerint megkülönböztetett figyelmet élveznek. Így nem csoda, ha a legnagyobb világvállalatok rengeteg pénzt áldoznak arra, hogy termékeiket valamelyik rendezvény szponzoraként népszerűsíthessék. Nincs ez másképp Magyarországon sem: az Eb és az Olimpia fő szponzorai különleges akciókkal, exkluzív termékekért folyó nyereményjátékokkal, s különböző programokkal várják a hazai sportrajongókat. Természetesen a promóciók célja minden esetben a versenyelőny biztosítása, a vállalat piaci részesedésének növelése, s nyereség képzése.

Pénzcentrum | 2012. június 4. 05:28

Már most lehet tudni, ki nyer a foci Eb-n

A labdarúgás egy évszázada őrzi vezető helyét a legnépszerűbb sportágak mezőnyében. A Világ-és Európa-bajnokságok a foci szerelmesein túl a sport iránt nem annyira érdeklődő tömegekhez is szólnak, a döntők azon ritka események közé tartoznak, amelyekről az egész Föld beszél. Nem véletlen, hogy a szponzorok számára hatalmas lehetőséget kínálnak ezek az alkalmak, a rangos sportesemények ismertsége és márkaértéke a legnagyobb világcégeknek is óriási esélyt és persze nagyszabású befektetést is jelent: ők már előre borítékolhatóan nyernek a foci Eb-n.

Pénzcentrum | 2012. május 30. 12:06

Kaszálj te is a foci Eb-n és az Olimpián

Új befektetési alapokkal rukkol elő az OTP Alapkezelő a futball Európa Bajnokság és a Nyári Olimpiai Játékok apropóján. Az alapokba fektetők az EB-t támogató világcégek részvényeinek árfolyam-növekedéséből profitálhatnak. A hozamok a mögöttes befektetések futamidő során elért teljesítményétől függnek.