31 °C Budapest
Ördög Nóra évi 40 milliót keres: miből jön össze ennyi pénz?

Ördög Nóra évi 40 milliót keres: miből jön össze ennyi pénz?

2015. május 23. 16:00

Sikeres üzletasszony és tévés személyiség Ördög Nóra. Vállalkozásaiból, reklámbevételéből és a képernyős szerepeiből akár 40 millió forintos jövedelme is lehet egy évben.

Akár 40 millió forintot is kereshet Ördög Nóra a Blikk számításai szerint. Bár ez csak becslés, hiszen a műsorvezetőnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az adatokat. Tévés fizetése körülbelül 2,2-2,5 millió forint havonta. Reklámszerepei is vannak, az ő nevével és arcával népszerűsítik az egyik élelmiszerlánc termékeit, emellett autót, matracot, vagy illatszert is. Az iparági becslés szerint ez akár 5-10 millió forintot is jelenthet évente. Azaz nagyjából összesen közel 30-35 millió forint is lehet a jövedelme és reklámbevétele együtt.

Ezek mellett pedig több céget is vezet sikeresen. Az Opten.hu cégadatbázis szerint Ördög Nóra az öccsével közösen működteti a Kisördög Művészeti Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaságot, aminek nettó árbevétele közel 30 millió forint volt tavaly, ez a további költséglevonások után 7,8 millió forintot hozhatott nekik fejenként. A műsorvezetőnő egy másik vállalkozásban pedig barátnőjével dolgozik együtt, az Angyalműhelynek 37 millió forint volt a nettó árbevétele, aminek legnagyobb részét visszaforgatták, így körülbelül 650 ezer jutott nekik fejenként.


A magyarok átlagkeresete

Ezekhez a kereseti adatokhoz hasonlítva elég alacsony a magyarok átlagfizetése. A jelenlegi adatok szerint nettó 155 ezer forint az átlagkereset, ami azt jelenti, hogy 1 millió 860 ezer forintot kereshet egy munkavállaló egy év alatt egy ekkora összegű fizetéssel.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

De például a legrosszabbul fizető szakmák esetében ennél is rosszabb a helyzet. A vendéglátásban dolgozók átlagfizetése nettó 102 ezer forint, azaz egy évben 1 millió 224 ezer forintot visznek haza. Az erdőgazdálkodás területén 94 ezer a nettó átlagkereset, ami 1 millió 128 ezer forint éves jövedelmet jelent. A szociális ellátásban tapasztalt 71 ezer forintos átlagfizetések pedig csupán 852 ezer forintot hoznak egy évben.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?