15 °C Budapest

Kiderült! Hatalmas pénzeket kaszálnak A Nagy Duett sztárjai

Pénzcentrum
2014. március 9. 13:02

Érdekes hírek láttak napvilágot arról, mennyit is keres Sarka Kata az A Nagy Duett című műsorban. Hajdú Péter felesége cáfolja a milliós gázsit.

Néhány napja a Bors arról írt, hogy míg a többi amatőr versenyző 200-250 ezer forintot kap, addig Sarka Kata ugyanannyit keresett, mint Nótár Mary, vagyis egymillió forintot kapott egy-egy adásért az A Nagy Duett című zenés tévéműsorban. Hajdú Péter felesége még a kiesésük előtt cáfolta ezt, azt azonban továbbra sem árulta el, mennyit kapott. Mint írta, a szerződése minden pontja üzleti titoknak minősül.

Facebook-bejegyzésében arról számolt be, hogy szerződésük minden pontja üzleti titoknak minősül, de annyit elárulhat, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társa a műsorban!

Melyek a legjobban fizető szakmák?

Valljuk be, sem a 250 ezres, sem az 1 millió forintos heti fizetés nem hangzik rosszul. Azonban akkor sem elérhetetlen, ha valaki nem híresség, és nem szerepel gyakran a képernyőn. Az biztos, hogy a felsőfokú végzettség nemcsak jövedelmi előnyt jelent a munkaerőpiacon, de a diplomások körében a munkanélküliség is alacsonyabb.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A KSH legfrissebb adatai szerint 2013. január-decemberben a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó havi átlagkeresete 230 700 forint volt. Az átlagkeresetek a pénzügyi, biztosítási szektorban voltak a legmagasabbak (471 ezer forint), ezt az információ és kommunikáció, valamint az energiaipar követte. Pénzügyi területen a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint az alapkezeléssel foglalkozók keresnek a legtöbbet, közel egymillió hétszázötvenezer forintot havonta. Hétszámjegyű fizetést az NFSZ listája szerint egyébként a légiforgalmi irányítók, valamint a törvényhozók, miniszterek és államtitkárok vihetnek haza. Az információ-kommunikáció területén szoftverkiadással vagy a vezeték nélküli távközléssel érdemes foglalkozni, havi 650 ezret, illetve 590 ezret kereshetünk velük. Az energiaiparon belül a villamosenergia-termelés, és -ellátás hozhat sokat a konyhára,közel félmilliót havonta.

A legkevesebbet a turizmus-vendéglátás (147 ezer forint), az egészségügy területén dolgozók, valamint az adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenységet végzők keresték.

Ennyit ér a diploma: itt vannak a legjobban fizető szakmák - KATTINTS!

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem