9 °C Budapest

28 rendőr kellett a bűnbarlang felszámolásához: mindent lefoglaltak

Pénzcentrum
2012. február 21. 19:10

Tiltott szerencsejáték szervezése miatt fogtak el pár nappal ezelőtt a bicskei rendőrök egy 30 éves fehérvári férfit, aki az általa üzemeltetett egyik csákvári vendéglátóhelységben pókert szervezett - olvasható a rendőrség honlapján. Az egyenruhás rendőrök és a civil nyomozók az éjszakai szórakozóhelyek ellenőrzése során fülelték le a texas hold'emet játszó társaságot. Így még a játék vége előtt kénytelen volt mindenki mindent betolni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Bicskei Rendőrkapitányság február 11-ről 12-re virradó éjszaka akciót szervezett a környék szórakozóhelyeinek átfogó ellenőrzésére. A razzia során összesen 28 rendőr vett részt, köztük egyenruhások és civil nyomozók egyaránt.

Az akció során jártak Bicskén, Alcsútdobozon, Válon, Száron, valamint Csákváron is. Utóbbi település egyik vendéglőjébe éjfél után néhány perccel érkeztek meg. Amikor az épületet átvizsgálták, egy függönnyel elválasztott teremben rátaláltak egy pókerező társaságra.

A teremben megtartott helyszíni szemle során a rendőrök lefoglalták az összes póker kelléket; a kártyákat, a zsetonokat, a pókerasztalokat és a játékosok által beváltott 47 000 forintot is.

Mint kiderült, az osztó maga az üzletvezető volt, aki a játékosokat saját maga szervezte be a texes hold'em játékba. Az eddig beszerzett információk szerint havi egy-két alkalommal jött össze a hét fős társaság, akik között voltak helyiek, de budapestiek is, nők-férfiak vegyesen. Őket mindegyiküket tanúként hallgatták ki az üggyel kapcsolatban a bicskei nyomozók.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A 30 éves fehérvári üzletvezetőt tiltott szerencsejáték szervezése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomást nem tett. Szabadlábon védekezik. Tettéért akár két évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.10.27 10:25
A hatályos Szja törvény szerint az az egyéni vállalkozó, aki a vállalkozói szja szerint adózza a jöv...
laskainelli  |  2021.10.26 14:32
Veled is előfordult már, hogy a társad nem tartotta be az ígéretét, vagy nem osztott meg veled egy f...
hrdoktor  |  2021.10.25 06:39
Még mindig túl sok férfi ódzkodik a kivizsgálásoktól, főleg akkor, ha a húgyutak vagy a nemi szervek...
vezetoi-coaching  |  2021.10.24 23:50
A siker def. meglehetősen rugalmas, ha nem alaktalan (kritérium, mint égen a csillag…), ráadásul idő...
legacykft  |  2021.10.22 20:03
A robotika, a mesterséges intelligencia korában még mindig az emberi erőforrást mondhatjuk a legérté...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00