Családi pótlék megvonás igazolatlanok miatt: perpatvar a hivatalban

2011. március 11. 19:02

Gyorsított eljárással állítanak bíróság elé egy asszonyt, aki egy kenderesi hivatalban magából kikelve kiabált az ügyintézővel. A nő azért háborodott fel, mert nem kapta meg a családi pótlékot, mivel a tanköteles lánya a megengedettnél többször hiányzott az iskolából.

A családtagjaival a hivatalba érkező nő egy pecsétet is megrongált, amikor leverte az asztalról - mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A szitkozódás után az asszony és a vele lévők távoztak.

Az intézmény vezetőjének bejelentése alapján azonban a rendőrök felkutatták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően garázdaság miatt indított ellene a Karcagi Rendőrkapitányság, és gyorsított ügymenetben bíróság elé állítja.

 

Már egymillió forint a nyomravezetői díj a kovácsvágási emberölés ügyében

Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a nyomozás eddigi adatai szerint január 26-án, az éjszakai órákban ismeretlen tettes behatolt Kovácsvágáson egy családi házba, majd bántalmazta az ott lakó 80 éves idős asszonyt, aki a helyszínen meghalt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban kitűzött nyomravezetői díjat egymillió forintra emelte.

A bejelentéseket várja a Rendőrség: munkaidőben a 06-46/514-500/21-79, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112-es telefonszámokon. A bejelentő személyét a hatóság bizalmasan kezeli.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?