23 °C Budapest

Már csak a remény maradt a milliárdos nyugdíjasnak

2010. november 30. 14:02

Minden jel szerint a túl összetett játékmenet miatt nem lesz lottómilliárdos egy angol nyugdíjas. A 77 éves férfi egy szerencsétlen félreértés miatt bukhatja egymillió fontos (340 millió forint) lottónyereményét.

A 77 éves nyugdíjas úr eldobta a szerencséjét, hogy milliomossá váljon, amikor a nyerő lottószelvényét feladta a postán a húzást lebonyolító vállalatnak. A szelvény eltűnt, az egy millió fontos (340 millió forintos) nyeremény pedig még gazdára vár.

A Blackburn-i Bernard McHugh a november 12-ei Euromillions lottó számainak kihúzása után szembesült azzal, hogy a nyerőszámokat eltalálva - a tíz nyertes egyikeként- felveheti az őt megillető egymillió fontot. Azonban ahelyett, hogy felhívta volna a szerencsejátékot szervező céget, ő inkább a névvel és címmel ellátott nyerő szelvényt elküldte postán. A játék lebonyolításáért felelős Camelot nevű lottótársaság azonban azóta sem kapta meg a szelvényt.

A Camelot szóvivője elmondta, hogy Mr. McHugh 180 nap után elvileg hozzájuthat majd a nyereményhez - amennyiben addig nem jelentkezik valaki más érte- még akkor is, ha a szelvény a postán elveszett. Olyan információkból következtetik ki a nyertes valódiságát, amit csak a szelvény kitöltője tudhat (például hogy hol vették, mikor adták fel a sorsjegyet).

Az öregúr családja szerint Mr. McHugh nem használ sem telefont, sem internetet, ezért volt neki kézenfekvő a postai megoldás.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44