Már csak a remény maradt a milliárdos nyugdíjasnak

2010. november 30. 14:02

Minden jel szerint a túl összetett játékmenet miatt nem lesz lottómilliárdos egy angol nyugdíjas. A 77 éves férfi egy szerencsétlen félreértés miatt bukhatja egymillió fontos (340 millió forint) lottónyereményét.

A 77 éves nyugdíjas úr eldobta a szerencséjét, hogy milliomossá váljon, amikor a nyerő lottószelvényét feladta a postán a húzást lebonyolító vállalatnak. A szelvény eltűnt, az egy millió fontos (340 millió forintos) nyeremény pedig még gazdára vár.

A Blackburn-i Bernard McHugh a november 12-ei Euromillions lottó számainak kihúzása után szembesült azzal, hogy a nyerőszámokat eltalálva - a tíz nyertes egyikeként- felveheti az őt megillető egymillió fontot. Azonban ahelyett, hogy felhívta volna a szerencsejátékot szervező céget, ő inkább a névvel és címmel ellátott nyerő szelvényt elküldte postán. A játék lebonyolításáért felelős Camelot nevű lottótársaság azonban azóta sem kapta meg a szelvényt.

A Camelot szóvivője elmondta, hogy Mr. McHugh 180 nap után elvileg hozzájuthat majd a nyereményhez - amennyiben addig nem jelentkezik valaki más érte- még akkor is, ha a szelvény a postán elveszett. Olyan információkból következtetik ki a nyertes valódiságát, amit csak a szelvény kitöltője tudhat (például hogy hol vették, mikor adták fel a sorsjegyet).

Az öregúr családja szerint Mr. McHugh nem használ sem telefont, sem internetet, ezért volt neki kézenfekvő a postai megoldás.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18